Nuorisokeskus

Muuramen kunnan nuorisopalveluiden nuorisokeskuksessa järjestetään pienryhmämuotoisesti toimintaa. Pienryhmätoiminnan lisäksi tänä kesänä järjestämme pop-up nuorisotilatoimintaa Muuramen rantoja ja lähiliikunta-alueita hyödyntäen. Ajankohtaisimman tiedon pienryhmä- ja pop-up toiminnasta saat seuraamalla meitä sosiaalisen median kanavilla (mm. Instagram:tarinat).

 Muuramen diginuokkari on suunnattu 13-29- vuotiaille nuorille. Diginuokkari tarjoaa nuorille tekemistä videopelien pelaamiseen, kavereiden kanssa ajan viettämiseen ja nuorisotyöntekijöiden kohtaamiseen. Osa nuorisopalveluiden toiminnasta koskettaa kilpailullista joukkuepelaamista ja elektronista urheilua. Järjestämme tasaisesti peli-iltoja ja turnauksia nuorille pelaajille. Suosituin kilpailullisista peleistä on counter-strike: global offensive. Pelaamme myös muita pelejä, kuten leaque of legends, overwatch, rocket leaque, deceit, dota2 jne.

Nuorisokeskuksessa (Virastotie 2, käynti lastauslaituri) työskentelee Muuramen kunnan nuoriso-ohjaajien lisäksi kunnan etsivät nuorisotyöntekijät ja Nuorten Yrittäjyystalo Innolan valmentajat.

Kunnan Nuorisopalvelut järjestää nuorille ohjattua toimintaa. Yhteistyötä tehdään mm. Nuorten Yrittäjyystalo Innolan ja Muuramen seurakunnan kanssa.

  Seuraa meitä Facebookissa!        Seuraa meitä Instagramissa!        

     Nuorisopalveluiden Discord - kanava

Seuraamalla meitä Discordissa, Instagramissa tai Facebookissa saat ajantasaisimman tiedon.

 

Nuorisokeskus

Muuramenportti, Virastotie 2

Käynti "takapihalta" (lastauslaituri) kierrätyspisteen puolelta

Ota yhteyttä:

Jari Solismaa
Vastaava nuoriso-ohjaaja
050 357 9637
jari.solismaa@muurame.fi
Tanja Hanhinen
Nuoriso-ohjaaja
014 659 734 , 040 506 2876
tanja.hanhinen@muurame.fi
Ossi Kettunen
etsivä nuorisotyöntekijä
014 659 290, txt.wapp 050 4751 724
ossi.kettunen@muurame.fi
discord: kossi78#1400