Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elias Nymanin ja Eliisa Sunin kamarikonsertti Muuramen kirkossa lauantaina 2.12.

2.12.2023 klo 18:00 - 19:30

 

Kamarikonsertissa soittavat viulisti Elias Nyman ja pianisti Eliisa Suni.

Elias Nyman on opiskellut huippuviulisti Ilja Gringoltsin luokalla Zürichin taidekorkeakoulussa, jossa hän on menestyksekkäästi suorittanut musiikin maisterin tutkinnon lisäksi solistin erikoisopinnot. Hän on myös valmistunut Sibelius-Akatemiasta, jossa hänen opettajinaan toimivat Antti Tikkanen ja Merit Palas, sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, jossa opettajana toimi Anatoli Melnikov. Barokkimusiikissa häntä ovat opastaneet mm. Monika Baer, Michael Biehl ja John Holloway.

Nyman on toiminut Lapin kamariorkesterin ja Mikkelin kaupunginorkesterin konserttimestarina, ja hän on esiintynyt solistina mm. Lounais-Saksan filharmonian, Hradec Královén filharmonian (Tshekki) sekä monien pienempien orkesterien kanssa. Nyman on konsertoinut mm. Raphael Wallfischin, Jonathan Stockhammerin, Marc Kissóczyn, Erkki Korhosen, Marko Hilpon, Kari Kriikun, Helena Juntusen, Alexander Boldachevin, Jaakko Kortekankaan ja Ari Angervon kanssa. Hänet on nähty festivaaleilla kuten mm. Espoon Urkuyö & Aaria, Kaivos, Varkauden KesäKlassinen sekä Zürichin Focus Contemporary – Zürich West.

Eliisa Suni on monipuolinen pianisti, säestäjä ja kamarimuusikko. Tällä hetkellä hän työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa säestyksen lehtorina ja on erittäin kysytty säestäjä konserteissa, kilpailuissa, mestarikursseilla ja kuorojen harjoituspianistina. Eliisa Suni toimii oopperakorrepetiittorina Savonlinnan oopperajuhlilla ja Jyväskylän alueoopperassa.

Ohjelma/lippu ovelta 10 €.
Tervetuloa!


Tiedot

Päivämäärä:
2.12.2023
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Muuramen kirkko
Sanantie
Muurame, 40950
+ Google Map