Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pentti Hietanen ja Tessa Virta Duo Muuramesalissa LA 7.4. klo 15 – konsertti Minulta sinulle

7.4. klo 15:00 - 17:00

Osta liput tästä linkistä! Liput 20 € / 15 € (eläkeläinen, työtön, opiskelija) – suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, ovella vain käteismaksu / smartum / epassi.

Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo – ”Minulta sinulle” -tarinoita ja musiikkia

Intiimissä illassa kuullaan tarinoita ja musiikkia, jotka ovat koskettaneet ja värittäneet Pentti Hietasen elämän polkua. Luvassa on viihdyttävä ja koskettava musiikillinen matka tarinoiden lomassa Pentin nuoruusvuosista tähän päivään. Suurten klassikkoviihdesävelmien lisäksi kuullaan helmiä ooppera-, pop- ja rocksaralta.

Ohjelmistossa on mm. kappaleet Granada, Oli kuu oli ilta ja Olet kaikki, Särkyneen toiveen katu.

Konsertin nimi ”Minulta sinulle” pohjaa Heini Hietasen kirjoittamaan pienimuotoiseen elämänkertaan miehestään.

Tule viettämään ainutlaatuinen iltapäivä upeiden sävelmien ja koskettavien tarinoiden parissa!

Pentti Hietanen laulu
Tessa Virta piano
Olli Peuhu kontrabasso ja juonto

Tenori PENTTI  HIETANEN  on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Pianisti- laulaja- sovittaja- säveltäjä Tessa Virta on johtanut omaa orkesteriaan vuodesta 1990 ja tullut tunnetuksi lukuisten maamme eturivin artistien kanssa. (mm. Katri Helena, Mari Palo, Tomi Metsäketo, Mikael Konttinen, Johanna & Ville Rusanen, Sami Saari, Johanna Försti, Tapani Kansa) Omia julkaisuja Tessalla on kahdeksan ja uusimmat singlet sisältävät Tessan omia sävellyksiä Sinikka Svärdin teksteihin.

Tessa Virta yhdessä aviomiehensä, kontrabasisti Olli Peuhun kanssa on tehnyt Pentti Hietasen kanssa yhteistyötä pitkään esiintyen yritystilaisuuksissa, konserteissa ja festivaaleilla. Hietanen on myös mukana Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla, joka valittiin Vuoden 2020 Joululevyksi. Vuonna 2023-2024 Tessa Virta Orkesteri konsertoi Katri Helenan 60 vuotistaiteilijajuhlakonsertein ympäri Suomea.

www.tessavirta.net

www.kumina.com

Tiedot

Päivämäärä:
7.4.
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Muuramesali
Nisulantie 1
Muurame, 40950
+ Google Map