Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jyväsriihen yritystuki-info Teamsillä

9.11.2023 klo 16:00 - 17:00

Leader JyväsRiihen yritystuki-info 9.11.2023

Leader JyväsRiihi järjestää marraskuussa yritystuki-infon, joissa esitellään Leader-rahoitusta Jyväskylän maaseutualueen, Laukaan, Muuramen ja Uuraisten yrittäjille sekä asiasta kiinnostuneille. Info järjestetään Teams-etäyhteydellä.

EU:n maaseuturahoitus tarjoaa monia mahdollisuuksia eri toimialojen yrityksille toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen. Yritykset voivat saada Leader-rahoitusta investointeihin, kuten kalustohankintoihin tai tuotantotilojen laajentamiseen tai rakentamiseen. Rahoitusta voi saada myös yritystoiminnan kehittämiseen. Yritystoimintaa suunnittelevat voivat hyödyntää rahoitusta osa-aikaisen tai päätoimisen yritystoiminnan käynnistämiseen. Tukia on tarjolla omistajanvaihdoksiin ja maatalouden kokeiluihin. Rahoitusta voi saada lisäksi yritysten väliseen yhteistyöhön.

Tule kuulemaan lisää yritysrahoituksesta!
• To 9.11.2023 klo 16.00–17.00
• Teams-etäyhteys

JyväsRiihen sivulla ja somessa julkaistaan avoin Teams-linkki muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Ilmoittaudu ennakkoon, jos haluat Teams-linkin sähköpostiisi.

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://keskisuomenmaaseutu.fi/jyvasriihen-yritystuki-info-9-11-2023/

 

Tiedot

Päivämäärä:
9.11.2023
Aika:
16:00 - 17:00