Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri Eurooppa Neljä: Kaksoiselämää KE 21.2. klo 18:00 Muuramesalissa

8.2. klo 18:00 - 21.2. klo 20:00


Kaksoiselämää

Käsikirjoitus: Timo Kanerva Ohjaus: Antti Viitamäki

Osta liput tästä linkistä! 

Einari on jättänyt kiertue-elämän taakseen. Hän pyörittää Puolikuu-baariaan yhdessä sisarensa Satun ja raskaana olevan naisystävänsä Mollan kanssa. Samassa jamassa on hänen kaverinsa Heikki, joka on vaimoineen ryhtynyt vaatemyyjäksi. Parhaat päivänsä nähnyt rokkitähti tasapainoilee nyt masennuksen, viinan, parisuhteen ja rahahuolien keskellä. Ovi toisensa jälkeen on sulkeutunut. Mutta, kuvioita ilmestyy sotkemaan Mari, nainen menneisyydestä. Onko hänellä käsissään tulevaisuuden avaimet? Vai hukkuvatko avaimet kokonaan?

Kaksoiselämää on Juice Leskisen laulujen siivittämä ja huumorin sävyttämä tarina pienen ihmisen suuruudesta ja suurten valintojen vaikeudesta. Se on myös ajankuva 90-luvun alun Suomesta, jolloin tuhansien ihmisten toivo hiipui talouspolitiikan myllerryksessä. Kuitenkin, elämän ristiaallokossa pääosaan nousee rakkaus.  

Soundi-lehden päätoimittajanakin tutuksi tulleen Timo Kanervan kynäilemä musiikkinäytelmä sai kantaesityksensä keväällä 2020 Kuopion Kaupunginteatterissa. Musiikkinäytelmä on kunnianosoitus Juicen elämäntyölle, ja näytelmässä roolihahmojen tunteita tulkitaan Juicen ainutlaatuisen tuotannon kautta. Nyt juttu herää eloon Teatteri Eurooppa Neljän kiertueversiona, ja sen ohjaa jyväskyläläinen teatterikonkari Antti Viitamäki.

Lavalla nähdään perinteiseen malliin TE4:n näyttelijänelikko sekä tietenkin Suomen kovin teatteribändi. Näytelmän ensi-ilta TE4 Klubilla Jyväskylässä 27.1.2024.

Rooleissa: Neija Välilä, Anni Pesonen, Hannu Rantala ja Jari Silventoinen

TE4 Band: Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaakko Tabell

Puvut: Silke Valkeinen
Lavastus, valot ja äänet: Ville-Matti Laine
Koreografia: Neija Välilä
Musiikin sovitus: Toni Lepistö ja TE4 Band

Liput 20 e työssäkäyvät, 15 e alennusryhmissä työtön, opiskelija, eläkeläinen. Osta liput etukäteen tästä – ovella vain käteismaksu. Maksuvälineenä käy myös epassi ja smartum, mutta näillä ei voi maksaa lippua ennakkoon, vaan vasta ovella – jos kuitenkin haluat varata lipun etukäteen ota yhteyttä: Johanna Pitkälä, johanna.pitkala@muurame.fi / 050 595 3621

Tiedot

Alkaa:
8.2. klo 18:00
Loppuu:
21.2. klo 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Muuramesali
Nisulantie 1
Muurame, 40950
+ Google Map