Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Houkutuslintu-yhtyeen konsertti Päivänkehrä ja Kulttuurikahvila & runon juhlaa LA 15.6. Tasankolassa

15.6. klo 15:00 - 17:00

Houkutuslintu-yhtye

Nuorisoseurantalo Tasankola LA 15.6.

  • Folk-pop henkisen yhtyeen Houkutuslinnun Päivänkehrä-konsertti klo 15
  • Kulttuurikahvila avoinna – kahviosta vastaa Muuramen Nuorisoseura ry
  • Runon juhlaa – Keski-Suomen kirjailijat ry

Tapahtumaan  on vapaa pääsy, varaa käteistä rahaa mukaan kahvioon. Runon juhlassa mukana Keski-Suomen liiton Kulttuuritasku-hanke.

 

Keski-Suomen Kirjailijoiden Runon juhlassa purjehditaan yleisestä yksityiseen ja takaisin, merkityksistä tiheänä, julistaen ja laulaen, erotiikkaa ja vinoa huumoria unohtamatta. Runoilija Vesa Lahti juontaa tilaisuuden. Esiintyjistä ja esityksistä:

Petri Turunen

Petri Turunen on kolme runoteosta julkaissut ikuinen ihmettelijä ja ympäristön havainnoija. Kulttuurikahvilan runotunnilla hän lukee vanhaa ja uutta tuotantoaan.

 

 

 

Suvi Valli

 

 

Suvi Valli on Jyväskylässä asuva runoilija, esseisti ja kääntäjä. Hän on julkaissut kolme runokokoelmaa, joista viimeisin Spiraali (Otava 2017) voitti Nihil Interitin runouspalkinnon ja oli ehdolla Tanssiva karhu -runopalkinnon saajaksi.

 

Niklas Salmi

Niklas Salmi on neljän runokokoelman ja yhden lapsen isä. Hän on hiljattain paluumuuttanut perheensä kanssa Jyväskylään. Salmen kolmas runoteos Ihon siniset joet juoksevat keltaiseen metsään (Enostone 2021) nimettiin Tiiliskivi-palkintoehdokkaaksi.

 

 

 

Miia Laitinen on tanssista ja teatterista inspiroituva ammattilaulajatar. Kulttuurikahvilassa hän tulkitsee jyväskyläläisten runoilijoiden Harry Salmenniemen ja Terhi Forssénin tekstejä. Vega Välitalon säveltämät laulut kertovat yön ja aamun välisestä tilasta, jossa sykkii rakkaus. Nyt ja tässä.

Miia Laitinen

Lämpimästi tervetuloa Nuorisoseurantalo Tasankolaan!

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.
Aika:
15:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Nuorisoseurantalo
Mikkolantie 6
Muurame, 40950
+ Google Map