Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aki Kaurismäki: Kuolleet lehdet Riihivuoren teatterilla ensi-iltana pe 15.9.

20.8.2023 klo 19:00 - 15.9.2023 klo 21:00

Aki Kaurismäen odotettu uutuus KUOLLEET LEHDET ensi-iltanäytöksessä Riihivuoren teatterilla perjantaina 15.9.!

Osta liput tästä, lipun hinta 12 e: https://ksek.fi/kino-metso/
Huom! Jos nautit tapahtumassa päivällis- tai iltamenun, niin hinta sisältää elokuvalipun. Älä osta siinä tapauksessa erikseen Kino Metson lippukaupasta.

Lippuja myydään myös tapahtuman ovella  – ovella pankkikortti / käteismaksu. Varauduthan tulemaan ajoissa – näytökseen on tulossa paljon yleisöä!

Maksuttomaan bussikuljetukseen (Kinkomaa – Paavalinvuori – Muuramen keskusta – Riihivuori) bussikuljetukseen ilmoittautuminen on päättynyt.

Unohtumattoman valkokangaskokemuksen ohella myynnissä on Ravintola Riihikelon herkullisia menupaketteja: Ennen elokuvaa tarjoiltavan päivällismenun hinta on 46 € & elokuvaa seuraavan iltamenun 32 €, kumpikin paketti sisältää myös lipun elokuvaan. Yhdistelmä menu & lippupaketit ainoastaan varauksella: 040 070 6691 / myynti@ravintolariihikelo.fi

Klo 17:00 päivällismenu: vihersalaatti, Asian coleslaw, katkarapu-caesar-salaatti, tomaatti-mozzarellasalaatti, pintasavustettua lohta, bearnaisekastiketta, ylikypsä hanger stake, tumma timjamikastike, ratatouille, kermaperunoita, kahvi/tee, laivan kakkua

Klo 21:00 iltamenu: lämpimät savumuikut, perunamuusi, smetana-kermaviilidippi, vihersalaatti

Iltamenun jälkeen n. 21:30 Riihikelossa on myös luvassa elävää musiikkia Rosteri-orkesterin tahdissa! Bändi esittää nostalgista 1960- ja 1970-luvun melodista musiikkia rautalankahengessä.

Huom! Alueella on anniskeluoikeudet, myös Riihivuoren teatterikatsomossa. Lisäksi kehotamme pukeutumaan näytökseen sään mukaan. Elokuva esitetään täysin katetussa katsomossa, mutta sään ollessa kylmä voi sisälläkin olla hieman viileä.

Kuolleet lehdet kertoo kahden yksinäisen, sattumalta Helsingin yössä toisensa kohtaavan ihmisen (Alma Pöysti ja Jussi Vatanen) yrityksestä löytää elämänsä ensimmäinen, ainoa ja viimeinen rakkaus. Heidän tietään kohti tätä kunnioitettavaa päämäärää varjostavat miehen alkoholismi, kadonneet puhelinnumerot, tietämättömyys toistensa nimistä tai osoitteista ja elämän yleinen taipumus asettaa esteitä onneaan etsivien tielle. Tämä lempeä tragikomedia on jo kadonneeksi luultu neljäs osa Aki Kaurismäen työläistrilogiaan (Varjoja paratiisissa, Ariel ja Tulitikkutehtaan tyttö).

Kuolleet lehdet palkittiin toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla Prix du Jurylla eli tuomariston palkinnolla. Katso elokuvan traileri tästä! 

Yhteistyössä Muuramen kulttuuripalvelut, Keski-Suomen Elokuvakeskus ry ja Riihivuoren ravintola Riihikelo

 

 

 

 

 

Tiedot

Alkaa:
20.8.2023 klo 19:00
Loppuu:
15.9.2023 klo 21:00
Tapahtumaluokat:
, ,