Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leader JyväsRiihen hankeklubi 25.10.

25.10.2023 klo 16:30 - 19:00

Leader JyväsRiihi järjestää lokakuussa hankeklubin, joka on tarkoitettu kaikille JyväsRiihen hankerahoituksesta ja -toiminnasta kiinnostuneille. Hankeklubien tarkoituksena on, että yhdistystoimijat pääsevät verkostoitumaan sekä jakamaan kokemuksia toistensa kanssa. Kokoontumisissa jaetaan myös neuvoja hankkeiden toteuttamisen eri vaiheisiin. EU:n maaseuturahaston uusi rahoituskausi tarjoaa yhdistyksille monia kehittämismahdollisuuksia vapaa-aikaan, kulttuuriin, älykkäisiin kyliin, nuorten toimintaan ja digitalisuuteen liittyen. Tule kuulemaan Leader-rahoituksesta ja tutustumaan muihin alueen yhdistystoimijoihin!

  • Ke 25.10.2023 klo 16.30-19.00
  • Alkio-opisto/ Tähtelä, Tiedeluokka, Tähtiniementie 26, 41800 Korpilahti ja Teams-etäyhteys

Tällä kertaa hankeklubissa kuullaan hankehakemisen eri vaiheista. Lisäksi kuullaan esimerkkejä, kuinka Korpilahdella osallistettiin asukkaita paikkakunnan hankkeiden suunnitteluun erilaisilla kyselyillä ja työpajoissa. Pohdimme yhdessä, kuinka hankeideoita ja tarpeita voisi lähteä kartoittamaan myös omalla kylällä.

Ohjelma

  • Kahvit ja verkostoitumista
  • Leader-rahoituksen hakeminen ja hankehakemisen vaiheet: Hyrrä-asiointi, Suomi.fi -valtuudet, kustannusmallin valinta (Leena Karjalainen ja Jenni Tiainen, Leader JyväsRiihi)
  • Veto- ja pitovoimainen Korpilahti -selvitys ja hankeideoiden esittely (Nea Kukkonen, Humak:in kulttuurintuotannon opiskelija)
  • Ideoita hankkeen tarpeiden kartoitukseen ja viestintään
  • JyväsRiihen ajankohtaiset

Avaamme ovet klo 16.30, jolloin voit tulla kahville ja tutustumaan JyväsRiihen työntekijöihin sekä muihin hankkeista kiinnostuneisiin yhdistystoimijoihin. Tilaisuuden ohjelma alkaa klo 17.00. Tilaisuuden alkuosa Leader-rahoituksen hakemisesta ja hankehakemisen vaiheista järjestetään myös etäyhteydellä Teamsissa.

Ilmoittaudu paikan päälle Tähtelään tai Teamsiin viimeistään 22.10.2023.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen JyväsRiihen sivuilla: https://keskisuomenmaaseutu.fi/hankeklubi2023-10/

Tilaisuuden järjestää JyväsRiihi ry. JyväsRiihi on paikallinen maaseudun kehittämisyhdistys, joka myöntää EU:n maaseuturahaston yritys- ja hanketukia Jyväskylän maaseutualueella, Laukaassa, Muuramessa ja Uuraisilla.

Tiedot

Päivämäärä:
25.10.2023
Aika:
16:30 - 19:00
Tapahtumaluokat:
, ,