Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Roskien keräystalkoot – ilmoita oma porukkasi mukaan ja osallistut myös arvontaan!

9.5.2022 klo 03:00 - 11.5.2022 klo 19:00

Kerätään yhdessä roskat asuinalueilta ja tehdään Muurame siistiksi! Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Mustankorkea Oy:n kanssa. 

Toimi näin: 

ilmoita oma keräysporukkasi mukaan – porukka voi olla yksi tai useampia henkilöitä, asukasyhdistys, järjestö, naapuruston porukka, kaikki käy – ilmoittautuminen on kuitenkin olennaista, että kerätyt roskat voidaan hakea pois. Lisäksi ilmoittautumalla osallistuu Muurame-tuotepalkintojen arvontaan (mm. pellava-pyyhesettejä sekä Ommellisen Muurame-settejä), ilmoittautumislinkki alla. Lisätietoja johanna.pitkala@muurame.fi / 050 595 3621

lue ohjeet (saat ne myös ilmoittautumisen vahvistusviestissä)

1. Ilmoita lomakkeella paikka, jonne roskat jätetään noudettavaksi. Roskia noudetaan katujen/teiden alku- ja loppupäistä, kadulla/tiellä sijaitsevalta levikkeeltä sekä hyötykeräyspisteiltä. Roskia EI noudeta talojen tai taloyhtiöiden pihoista tai roskakatoksista. Jätä roskasäkit näkyvälle paikalle. Roskasäkit tuodaan ilmoitettuun paikkaan ma 9.5. – ke 11.5. välisenä aikana. 

2. Kerää ympäristöstä löytyvät roskat muovisäkkeihin. Säkit noudetaan ilmoitetuista paikoista torstaina 12.5. ja toimitetaan Mustankorkealle. Jos roskien seassa on lajitteluun kuuluvaa jätettä, esimerkiksi metallisia polkupyörien osia, asettele ne muun kasan viereen (ethän pakkaa muovipussiin tai jätesäkkiin lajitteluun kuuluvaa jätettä). Mikäli maastosta löytyy lääkeruisku/neuloja pakkaa se varovasti esim.lasipurkkiin, muovipulloon tai teippaa tyhjään maitotölkkiin ja palauta omatoimisesti apteekkiin. 

3. Roskatalkoissa EI kerätä puutarhajätettä, hiekoitushiekkaa eikä vaarallisia jätteitä. Yksityisten talouksien ja kiinteistöjen roskien tuominen kuljetettavaksi on kielletty. Talkoissa kerätään roskia ainoastaan yleisiltä alueilta.

4. Muuramen kunta ei jaa tänä vuonna jätesäkkejä tai siivoushanskoja.

5. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Ilmoittaudu mukaan tästä! 

Tiedot

Alkaa:
9.5.2022 klo 03:00
Loppuu:
11.5.2022 klo 19:00
Tapahtumaluokat:
,