Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri Eurooppa Neljä: Tänään huipulla

5.2.2023 klo 16:00 - 18:00

15€ - 20€

Käsikirjoitus: Arto Nieminen – Ohjaus: Olli-Matti Oinonen – Kantaesitys TE4 Klubilla Jyväskylässä 28.1.2023 – Muuramesalissa 5.2.2023

Osta liput Muuramesalin näytökseen tästä

Musiikkinäytelmä Tänään huipulla on kertomus 1980-luvun viihdeteollisuudesta. ”Huoltamokasettikulttuurissa” studiot valmistivat tuntemattomilla laulajilla ajan hittejä sisältäviä äänitteitä myyntiin tavarataloihin ja huoltoasemille. Tuotteen huokeus oli etusijalla, ei niinkään laatu, vaikka suurelta osin äänitteet olivat kelvollisia ja esittäjät hyviä laulajia. Vaikka aitous puuttui, muusikot ja laulajat olivat aitoja ihmisiä, tuntemattominakin tuntevia, olemassa olevia ja iholle tulevia.

Tänään huipulla kertoo neljän tuntemattoman studiolaulajan tarinan tuotannon takuuhenkilöinä, käyden läpi neljän erilaisen ja toisaalta niin samanlaisen ihmisen maailmaa, heidän tunteitaan ja omia polkujaan niin taiteen, elämän kuin rakkaudenkin myötätuulissa ja karikoissa. Näytelmän sävy on valoisan hauska, mutta komedian rinnalla kulkee myös vakavampi pohjavire. Ja kaiken yllä ja alla kulkevat koko ajan C-kasettiajan suurimmat hitit juuri kuten me ne muistamme!

Näytelmän rooleissa nähdään Neija Välilä, Tuija Hanhikoski, Kimmo Riikonen ja Jari Silventoinen. Musiikista ja muista sivurooleista vastaa TE4 Band Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaska Tabell.

Rooleissa: Neija Välilä, Tuija Hanhikoski, Kimmo Riikonen ja Jari Silventoinen
TE4 Band: Toni Lepistö, Lasse Asu, Jaakko Peltonen ja Jaakko Tabell
Puvut: Raija Niiniaho
Lavastus, valot ja äänet: Ville-Matti Laine
Koreografia: Neija Välilä
Musiikin sovitus: Toni Lepistö ja TE4 Band

Liput 20 e / 15 e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)
Osta liput tästä! 
Lisätietoja myös johanna.pitkala@muurame.fi / 050 595 3621

Tiedot

Päivämäärä:
5.2.2023
Aika:
16:00 - 18:00
Hinta:
15€ - 20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Muuramesali
Nisulantie 1
Muurame, 40950
+ Google Map