Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Wienistä Broadwaylle -konsertti Riihivuoren teatterilla pe 21.7. – Anu Hälvä ja Jyrki Anttila

21.7.2023 klo 18:00 - 19:50

Pitkäaikaiset ystävät ja yhteistyökumppanit ovat koonneet upean kattauksen rakkaimpia operettisäveliä ja unohtumattomia musikaalien parhaimpia paloja Muuramessa, Riihivuoren kesäteatterissa pe 21.7.2023 klo 18

Sopraano Anu Hälvä ja Tenori Jyrki Anttila tunnelmoivat konsertissa, jonka ohjelma koostuu rakastetuimmista operetti- ja musikaalisävelmista sekä kauneimmista serenadesta, tulisuutta unohtamatta.

Ohjelmistossa mm. Muistathan kai, Vait on huulet, Kuumat suudelmat, I could have danced all night, Granada, Summertime ja paljon muita upeita säveliä. Musikaalimaailmasta esitetään Tony ja Marian upea duetto Tonight ja Oopperan kummituksen All i ask of you.

Konsertissa kuullaan myös sooloja mm. I feel pretty, Be my love, Some Enchanted evening ja monia muita upeita säveliä osa suomeksi ja osa englanniksi.

Pianistina konsertissa toimii Maija Anttila.

Paikka: Riihivuoren teatteri, katettu kesäteatteri.

Lipunmyynti on käynnissä Lippupisteellä ja OperArtin ryhmämyynnissä.

Anu Hälvä tunnetaan koko kansan keskuudessa hienoista rooleistaan televisiossa Metsolat-sarjassa ja Blondi tuli taloon. Hänen metallikas äänensä käy erinomaisesti operettien laulamiseen ja monipuolisen osaamisen vuoksi myös musikaalit ovat hänelle hyvää laulettavaa.

Tenori Jyrki Anttila viettää tänä vuonna 35 vuotista taivalta ammattilaulajana. Viime vuoden aikana hän on laulanut kaikkein haastavimmat Wagner-roolit oopperoissa Siegfried, Jumalten tuho ja Tristan ja Isolde oopperat. Anttila laulaa myös syksyllä Rigassa Valkyria-oopperan tenori pääroolin.

Anttilalla on todella suuri kokemus operettien laulamisesta ja miespääroolin hän onkin laulanut opereteissa mm. Yö Venetsiassa, Kreivitär Mariza, Iloinen leski, Paganini, Mustalaisruhtinatar, Luxemburgin kreivi, Viktoria ja hänen husaarinsa.

Hänen äänensä taipuu myös musikaalien ja serenadien laulamiseen oikein mukavasti.

Liput: https://www.lippu.fi/artist/wienistaebroadwaylle/

Tiedot

Päivämäärä:
21.7.2023
Aika:
18:00 - 19:50
Tapahtumaluokat:
,