Valitse sivu

Järjestöpositiivisuus palkitsee! -elinvoimapaja kokoaa 5.3.2020 yhteen Muuramen, Jyväskylän, Laukaan ja Uuraisten kuntien viranhaltijoita, luottamushenkilöitä ja järjestötoimijoita edistämään kuntalaisten aktiivisuutta ja osallisuutta sekä ideoimaan uutta yhdessä. 

Elinvoimapaja on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n (KYT) hallinnoiman Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen ja KYT-järjestöpalveluiden järjestämä tilaisuus, jonka toteuttajakumppaneina ovat Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Uuraisten kunnat. Pajan paikkakunta vaihtelee vuosittain ja tänä vuonna tilaisuus on Uuraisten seurakuntakodilla (Topintie 1, 41230 Uurainen). 

Vuosien 2018 ja 2019 pajat kokosivat yhteen lähes 400 yhdistysten, kuntien ja muiden tahojen edustajaa kaikista maakuntamme kunnista. Niissä luotiin liki 30 yhteistyösuunnitelmaa ja reilu 20 yhteisen hyvinvointityön palapeliä sekä annettiin yli 200 henkilökohtaista lupausta hyvän kierteen liikuttamiseksi omalla paikkakunnalla.

Nyt kiertue huipentuu Järjestöpositiivisuus palkitsee! -päätöstilaisuuksiin. Tervetuloa mukaan mukaan kuulemaan kuntien kuulumiset ja vahvistamaan hyvän kierrettä! Illassa jaetaan Hyvän kierre -palkinto henkilölle ja teolle, joka on edistänyt järjestöjen ja kunnan välistä yhteistyötä.

Ohjelma ja ilmoittautumiset: yhdistystori.fi/elinvoimapajat. Sivulla voit ehdottaa myös järjestöpositiivista tekoa/henkilöä palkittavaksi.

Lisätiedot: 
Anu Hätinen, muutoskoordinaattori, (Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt), p. 0505996293 tai anu.hatinen@kyt.fi