Valitse sivu

Mistä on tehty Muurame 100?

…vuosien hiomasta Muurame-hengestä? Olympiahymnin säveltäjästä? Aarniometsästä ja teloituslahdesta? Ronkaisen,Pesosen ym. menestyksestä? Terrin ja puuhun kiipeävän isoäidin lauluista? Suomen kauneimmasta kodista…?

Nyt etsitään muuramelaisia ilmiöitä, asioita, paikkoja ja henkilöitä! Lähes sadan vuoden ajan Muurame on tarjonnut kestävän, kauniin ja kannustavan kasvuympäristön. Kotiseudun, johon on ollut hyvä juurtua ja ilmapiirin, joka on siivittänyt lentoon ja kannatellut matkan varrella. Olemme osa sadan vuoden tarinaa – mistä kaikesta tuo tarina koostuu?

Ehdota ilmiöitä, asioita, paikkoja ja ihmisiä, jotka ovat olleet oleellinen osa Muuramen lähes satavuotista tarinaa. Tunnettujen lisäksi myös hieman tuntemattomammat tarinat, paikat, asiat ja ihmiset Muuramen historiasta kiinnostavat, mitä mielenkiintoista suuri yleisö ei ehkä vielä tiedä Muuramesta?

Ilmianna innostavimmat ideat sähköpostilla: muurame100@muurame.fi, tai tuo kirjastossa olevaan vastauslaatikkoon yhteystietojesi kera. Osa ehdotuksista hyödynnetään Muuramen juhlavuoden 2021 videoiden aiheina.

Lisätiedot: Muurame 100 -työryhmä, muurame100@muurame.fi