Valitse sivu

JyväsRiihi järjestää tänä keväänä useita etäyhteyksin pidettäviä rahoitusinfoja, sekä hankeklubin Muuramen virastotalon valtuustosalissa 17.4.2024. Lue lisää Muuramen tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan: Jyväsriihen hankeklubi valtuustosalissa KE 16.4. – Muurame

Rahoitusinfot yhdistyksille ja yhteisöille: 

Kehittämishanke-info ke 3.4.2024 klo 17–18 

Yhdistysten kehittämishankkeiden avulla parannetaan esimerkiksi palveluita, harrastusmahdollisuuksia tai asuinviihtyvyyttä. Toiminta voi liittyä vaikkapa vapaa-aikaan, kulttuuriin, nuorisoon tai digitaalisuuteen. Kehittämishankkeissa järjestetään toimintaa, autetaan oppimaan, tehdään tapahtumia ja kehitetään yhteisvoimin. Hankemuotoja on monia. 

Investointihanke-info to 4.4.2024 klo 17–18 

Yhdistysten investointihankkeissa tehdään konkreettisia tekoja. Voidaan parantaa ja kunnostaa yhteisiä tiloja ja taloja, rakentaa harrastuspaikkoja, edistää liikkumista ja yhteistä tekemistä. Rahoituksella voi myös hankkia yhteiseen käyttöön tulevia välineitä. Talkootyö sopii hyvin näihin hankkeisiin. 

Rahoitusinfot yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville: 

Yritystuki-info ke 10.4.2024 klo 17–18 

Leader-rahoitusta on tarjolla toimiville yrityksille investointeihin, kuten koneisiin, laitteisiin, tuotantotilojen laajentamiseen ja rakentamiseen. Myös toiminnan kehittämiseen voi saada rahoitusta. Yrittäjyyttä aloitteleville voidaan myöntää tukea yritystoiminnan kokeiluun tai osa-aikaisen tai päätoimisen yritystoiminnan käynnistämiseen. Myös omistajanvaihdoksiin, maatalouden kokeiluihin sekä yritysten väliseen yhteistyöhön on saatavilla rahoitusta. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen rahoitusklubeille JyväsRiihen sivuilla: