Valitse sivu

Kulttuurin kevät hiljeni kulttuurin superviikonlopuksi mainostetusta maaliskuun puolivälistä alkaen. Kaikki kulttuurin tapahtumat onkin nyt peruttu ainakin toukokuun loppuun asti. Useimmat nyt peruuntuneista tapahtumista pyritään järjestämään myöhemmin, mutta kaikkien osalta se ei ole mahdollista. Esimerkiksi Joensuun kaupunginteatterin vierailu ei ole enää jatkossa mahdollinen.

Jo valmiiksi suunniteltu ja markkinointia vaille valmis huhtikuun lopun Kevätpolska-kulttuuritapahtuma pyritään toteuttamaan syyskesällä. Tähänkin tapahtumaan tulee kuitenkin jotain muutoksia – huippusuosittu teatterimatka Tampereen Teatterin Notre Dame-esitykseen ei enää onnistu.

Myös pitkälle suunniteltujen Muurame-päivien ajankohtaa joudutaan siirtämään kesäkuun alusta joko syyskesällä tai vaihtoehtoisesti sovittuja tapahtumia toteutetaan pitkin kesää sen mukaan miten tilanne nyt elää.

Kulttuurin syksystä on luvassa hyvin runsas. Siirtyvien tapahtumien lisäksi luvassa on muun muassa Murmuu-teatterin ja Muurame oopperan syksyn esityskausi lokakuun lopulta joulukuun alkuun. Kino Metson osalta mietinnässä on syyskuulle elokuvaviikko, jossa esitettäisiin keväältä peruuntuneita leffoja. Muutoin Kino Metso jatkaa esityksiään Muuramesalissa kerran kuussa.

Stalinin lehmät -esitykseen 31.3. ja Tampereen teatterimatkalle 22.4 etukäteen maksetut liput ja osallistumismaksut tullaan palauttamaan. Palautuksista voi olla yhteydessä Johanna Pitkälään, p. 014 659 501 tai sähköpostilla johanna.pitkala@muurame.fi. Muissa asioissa voi olla yhteydessä kulttuuripäällikkö Anne Patrikaiseen, p. 014 659 733, anne.patrikainen@muurame.fi.