Valitse sivu

Teemaviikko muistuttaa kuurojen ja viittomakielisten oikeuksista

Parhaillaan vietetään kansainvälistä kuurojen viikkoa ja tänään 23.9. myös YK:n kansainvälistä viittomakielen päivää. Teemaviikon ytimessä on maailman kuurojen yhteenkuuluvuus ja solidaarisuus sekä tämän vahvan yhteisöllisyyden juhlistaminen yhdessä muun maailman kanssa. Juhlaviikolla halutaan myös tukea ja vahvistaa edunvalvontatyötä kuurojen ja kaikkien viittomakielisten oikeuksien parantamiseksi eri puolilla maailmaa.

Kuurojen Liitto lähettää teemaviikon kunniaksi verkkosivuillaan viihteellisen, kaksituntisen juhlalähetyksen verkkobileet, joita seuraamaan ovat kaikki tervetulleita. Tilaisuus tulkataan suomeksi.

Keski-Suomi sai uuden aluetyöntekijän

Kuurojen Liiton Keski-Suomen alue sai syyskuussa uuden aluetyöntekijän Janita Lätin. Edellinen aluetyöntekijä Annukka Hiekkasen siirtyy eläkkeelle lokakuun alussa. Lätin työtehtäviin kuuluvat viittomakielinen palveluohjaus, neuvonta ja tuki kaikenikäisille viittomakielisille sekä alueellinen vaikuttamistyö. Tehtävänä on myös tarjota viittomakielisen järjestötoiminnan neuvontaa. Aluetyöntekijän toimipiste on Jyväskylässä. Janita Lätin yhteystiedot löytyvät liiton verkkosivulta.