Valitse sivu

Kuusakoski Oy muuttaa Muurameen

Suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja Kuusakoski Oy on aloittanut valmistelut Jyväskylän-toimintojensa siirtämisestä Muurameen. Yritys on varannut 3,5 hehtaarin kokoisen tontin Muuramesta, Kuusanmäen uudelta teollisuusalueelta, jonne on tarkoitus siirtää yrityksen kaikki tällä hetkellä Jyväskylässä toimivat palvelut jo ensi kesänä. Alueelle on kaavoitettu kaikkiaan 5,2 hehtaarin määräala uusille yritystonteille.

– On varsin myönteistä, että kuntaan saadaan valtakunnallisen tason vastuullinen kiertotalouden toimija. Kuusakosken tuleminen Muurameen on samalla tärkeä päänavaus Kuusanmäen uuden teollisuusalueen kehittymiselle, toteaa Muuramen vs. kunnanjohtaja Sami Niemi.

Hyvä sijainti ja sujuva yhteistyö siivittivät päätöstä

Kuusakoskella on yli sadan vuoden kokemus kierrätysmateriaalien käsittelystä. Se tarjoaa asiakkailleen ympäristösertifioituja, tietoturvasuojattuja ja kustannustehokkaita kierrätysratkaisuja.  Valtakunnallisiin palveluihin kuuluvat materiaalin keräys ja keräysastiat, materiaalin käsittely, kierrätys ja hyötykäyttö, sekä logistiikkapalvelut. Myös tietoturva- ja raportointipalvelut ovat oleellinen osa sähkö- ja elektroniikkalaitekierrätystä.

– Keski-Suomi on sijainniltaan strategisesti tärkeä, ja Muuramesta varattu iso tontti antaa erinomaiset mahdollisuudet myös laajentaa toimintaamme jatkossa, kertoo toimitusjohtaja Mikko Kuusilehto Kuusakoski Oy:stä.

– Yhteistyö kunnan kanssa on ollut todella sujuvaa, harvoin saa näin miellyttävää palvelua. Suosittelen Muuramen kuntaa lämpimästi myös muille yrityksille.