Valitse sivu

Tule mukaan rentoon porukkaan etsimään sinulle hyvä tapa liikkua!

Kevätkauden ryhmään ilmoittautuminen on alkanut. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Muuramen Syke ry:n kanssa ja se on osa Liikkuva Muurame -projektia. 

LiMu-ryhmän tavoitteena on nostaa yleiskuntoa, saada lisää energiaa ja löytää mukavia kanssaliikkujia. Ryhmässä kokeillaan eri liikuntalajeja ja etsitään omaan arkeen sopivia tapoja pitää itsestä huolta. Ohjaajan ammattitaito varmistaa sen, että liikunnan aloitus tapahtuu turvallisesti ja jokainen osallistuja saa erilaisia, hänelle sopivia vaihtoehtoja liikkumiseen.

Tässä ryhmässä ei siis mennä veren maku kurkussa – osallistujat asettavat itse omat tavoitteensa ja jos joku liikuntalaji on epämieluisa ei se haittaa, sillä seuraavalla viikolla testataan jo seuraavaa lajia. 

Aika ja paikka: ryhmä toteutetaan ajalla 23.1. – 24.4.2019, pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 17 – 18 Rajalan liikuntasalissa, osoite Mertamäentie 1-3. Ryhmän alettua ryhmäläiset saavat aikataulun kokoontumiskerroista etukäteen.

Kenelle: vähän / ei lainkaan liikkuville n. 30 – 60 v naisille ja miehille

Ryhmän vastuuohjaaja: Tiina Riihinen

Hinta: 95 e / kevätkausi (myös työnantajan edut eli Smartum, EPassi, Easybreak, Tyky- ja Virike-seteli käyvät maksuvälineenä). Huom, kausimaksun voi halutessaan maksaa useammassa erässä, vaikka kerran kuussa. Hinta pitää sisällään kaiken ryhmään kuuluvan ohjelman, myös erilliset liikuntakerrat esim. kuntosalilla ja vesijumpat uimahallissa.

Lisäetu: Sykkeen toimintaan uutena tulevat osallistujat saavat lisäksi kevätkausikortin, jolla pääsee seuran ryhmäliikuntatunneille (arvo 95 e).

Ilmoittautumiset voi tehdä suoraan Sykkeen ilmoittautumisohjelman kautta https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Lisätietoja niina.rantakeisu@muuramensyke.fi / 050 4954 725