Valitse sivu

Meidänkirjaston kevätkausi  käynnistyy 15.1. lukupiirin kokoontumisella.  Lukupiiri on avoin kaikille kiinnostuneille. Tammikuun yhteisenä kirjana on Emma HooperinE Etta ja Otto ja Russell ja James. Myös lukukoira Paavo jatkaa vierailujaan ensi keväänä.

Keskiviikkona 22.1. vieraana on muuramelainen toimittaja ja puutarhuri Anitta Valtonen, joka vie kuulijansa nojatuolimatkalle Tukholman ja Tallinnan puutarhoihin. Valtosen seurassa päästään maaliskuussa tutustumaan puutarhoihin taiteessa ja taiteilijoiden puutarhoihin ja kesäkuussa Suomen omiin puutarhahelmiin.

Tammikuun viimeinen vieras on 29.1. kulttuuriin monitoimimies Esa Sironen, joka tulee esittelemään työn alla olevaa kirjaansa muuramelaisesta kalastuksesta ja kalastajista ennen ja nyt ja vedellisistä maisemista. Kirja sisältää muisteluita, valokuvia ja maisemamaalauksia.

Helmikuussa Meidänkirjastossa on tarjolla Harry Potter -päivä, mediataitoviikolla  fil.tri Ari Haasion luento netin pimeästä puolesta ja talvilomaviikolla suosittu pakopeli. Maaliskuussa on tulossa mm. kirjailija Eppu Nuotion ja huhtikuussa Kamala luonto -sarjakuvien tekijöiden Jarkko Vehniäisen ja Marja Lappalaisen vierailut.

Toukokuun puolivälissä on luvassa pyöräilyasiaa ja siihen liittyen kirjailija Matti Rämön vierailu. Toukokuussa käynnistyy Simo Lampelan Muuramen ja Muuramen seurakunnan historiaa luotaava kolmen luennon sarja, joka sisältää myös Muurame-päivillä kotiseuturetken Muuramen historiallisiin kerrostumiin