Valitse sivu

Kunnanjohtajan sijaisen hakuprosessi keskeytettiin Muuramessa. Kuntaan haettiin kunnanjohtajan sijaista vuoden loppuun asti vs. kunnanjohtajan, hallintojohtaja Sami Niemen siirtyessä Kuntaliiton palvelukseen 10.3.2021 alkaen. Kunnan tilannekuva on kuitenkin hakuprosessin aikana muuttunut, ja kunnanjohtaja Ari Ranta-aho on ilmoittanut harkitsevansa paluuta tehtäväänsä.

– Tehtävään saatiin hyviä hakijoita, joista olisi löytynyt sopiva kunnanjohtajan sijainen, mutta Ranta-ahon ratkaisun myötä hakuprosessin keskeyttäminen on luonteva ratkaisu, toteaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki.

Kunnanhallitus valitsi kokouksessaan kunnan henkilöstöpäälliköksi FM Mari Nurmirannan. Nurmiranta siirtyy Muurameen Jyväskylän kaupungin henkilöstöasiantuntijan tehtävistä. Henkilöstöpäällikön virka on kokonaan uusi Muuramen kunnassa. Hallintojohtajan sijaisen hakuprosessi etenee puolestaan torstaina 11.3.2021 kolmen hakijan haastatteluilla. Haastateltavia ei ole vielä tavoitettu, mistä syystä nimiä ei tässä vaiheessa kerrota julkisuuteen.