Valitse sivu

Rakenna kotisi Muurameen!

Muuramen kunta jakaa eri asuinalueilta vuosittain noin 20 uutta omakotitalotonttia. Tonttien hinnat ovat kiinteitä ja määritelty hintaluokkiin. Hinnat vaihtelevat 25 000 euron ja 75 000 euron välillä riippuen tontin sijainnista ja koosta.

Tänä vuonna uusien tonttien hakuaika on 2.–27.11.2020. Tonttien verkkosivulta löytyy tietoa parhaillaan haettavana olevista tonteista ja hakulomake, jolla tonttia voi hakea.

Suomen pientalomyönteisin kunta

Muurame on kasvava ja kehittyvä, reilun 10 000 asukkaan kunta. Vesistöt ja jylhä luonto mahdollistavat luonnonläheisen asumisen ja yrittämisen hyvien palveluiden tuntumassa. Muurame valittiin viime keväänä vuoden pientalomyönteisimmäksi kunnaksi, mikä kertoo paljon kunnan tyytyväisistä omakotitaloasujista. Muurame on palkittu vuosien varrella myös Suomen yrittäjäystävällisimpänä kuntana ja se on saanut vuoden luovin kunta ja vuoden kehittäjäkunta -tunnustukset.

Muurame satsaa voimakkaasti muun muassa laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja opetukseen, sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Liikkuva Muurame on yksi kunnan kärkistrategioista.

(4.11. klo 17.10 Uutista täydennetty)