Valitse sivu

Uimahalli-kuntosali Aallotar avataan 5.8.

Tervetuloa nauttimaan liikunnan iloista ja uusittujen saunojen pehmeistä löylyistä!

Uimahalli-kuntosali Aallotar avataan yleisön käyttöön 5.8. Uimahalli tulee olemaan avoinna elokuun loppuun asti maanantaista perjantaihin kello 14–20.30. Syyskuun alusta eteenpäin uimahalli palvelee myös aamu-uinnin ja viikonlopun osalta.

Kuntosali on puolestaan avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 6–21.30 sarjarannekkeella. Kertakäynnit onnistuvat vain kassan aukioloaikoina. Kuntosali on suljettu maanantaisin kello 9–10 siivouksen vuoksi.

Tule uimahalliin täysin terveenä!

Koronavirusta ei ole vielä täysin selätetty, joten kaikkien tulee edelleen toimia vastuullisesti. Liikuntapalveluiden tiloihin tuleminen on kielletty, mikäli kokee pieniäkin koronavirukseen tai hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Aallottaren tilat ovat pienehköt, joten turvavälien säilyttäminen voi olla haasteellista. Kuitenkin noudattamalla hyvää käsihygieniaa, uimahallin normaaleja peseytymisohjeita ja THL:n suosituksia turvaväleistä vähennetään koronavirustartunnan riskiä.

Ohjatut ryhmät aloittavat 31.8.

Ohjattujen ryhmien aikataulut eivät näillä näkymin muutu 2020 keväästä. Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu uimahallin verkkosivujen kautta 19.8. klo 12 alkaen. Huomioithan, että esimerkiksi pienten lasten uimaopetuksessa on mahdotonta välttää lähikontaktia eikä uimahallilla ole tarjota suurempia tiloja esimerkiksi kokoontumistilana toimivan ryhmäpukuhuoneen tilalle. Mikäli ryhmään osallistuja tai hänen läheisensä kuuluu riskiryhmään, on hyvä pohtia ohjattuun ryhmätoimintaan osallistumisen siirtämistä vai myöhemmäksi. On erittäin tärkeää jättäytyä herkästi pois myös ryhmän kokoontumisesta, jos tulee mitään hengitystieinfektioon tai koronavirukselle tyypillistä oireilua.