Valitse sivu

Muuramen kunnan stipendit vuoden 2017 urheilusaavutuksista luovutettiin tiistaina 10.4.2018. Saavutuksissa on mainittu paras kotimainen ja kansainvälinen tulos.

Yleinen sarja

Annastiina Hagfors, Muuramen Yritys: Varustepenkkipunnerrus naiset avoin sarja 72 kg SM 2.
Mika Paasonen, Muuramen Yritys: Varustevoimanosto avoin sarja SM 3.
Kathrine Barck ja Joni Ihanus, Tanssiurheiluseura Tepika: Kilpatanssi MM-edustus ja 10-tanssin SM 3.
Ilari Manninen, Jyväskylän Kenttäurheilijat: Yleisurheilu Kalevan kisat 110 m aj SM 2 ja aikuisten Ruotsi-Suomi-maaotteluedustus.

Nuoret

Veera Klemettinen, Suunta Jyväskylä: Suunnistus W 20 sarja/pitkämatka MM 2 ja D 20 sarja/pitkämatka SM 1.
Kaisa Klemettinen, Suunta Jyväskylä: Hiihtosuunnistus D 17/keskimatka SM 3.

Esimerkilliset nuoret urheilijat

Ilari Manninen, Jyväskylän Kenttäurheilijat: Ilari omaa huippu-urheilijan asenteen. Hän on päämäärätietoinen harjoittelija ja erinomainen kilpailija. Hän panostaa urheiluunsa hyvin kokonaisvaltaisesti mm. ravintoon ja unirytmiin liittyvissä asioissa. Hän on kilpa- ja harjoituskumppaneiden keskuudessa erittäin pidetty nuori mies.

Mino Kaurtola, Muuramen Yritys: Mino kuuluu Yrityksen salibandyn P04-ryhmän avainpelaajiin. Hän on päässyt mukaan myös oman ikäluokkansa maajoukkuetie-toimintaan seuran historian toisena pelaajana.

Markus Lämsä, Muuramen Yritys: Markus on oman pelaajauransa lisäksi toiminut aktiivisesti myös miesten jalkapallon kakkosjoukkueen yhteyshenkilönä. Markuksen ansiosta n. 25 alle 20-vuotiasta poikaa aloitti jo lopettamansa jalkapallon harrastamisen uudelleen seurassa, toiminta jatkuu myös tulevina kausina.

Valmentajien tunnustuspalkinto

Ari Nummela, Suunta Jyväskylä: Ari on toiminut Veera Klemettisen henkilökohtaisena valmentajana syksystä 2015. Veeran vuoden 2017 saavutukset kertovat Ari Nummelan ammattimaisesta sitoutumisesta ja onnistuneesta valmennussuhteesta.

Markus Hakanen, Muuramen Yritys: Markus on toiminut valmentajana ja ohjaajana painisalilla pian 10 vuotta, varsinkin nassikkapainin ohjaustehtävissä. Oman painiuran jälkeen tämä kolmannen polven valmentaja on keskittynyt nuorempien ohjaamiseen.

Veteraaniurheilijat

Pertti Härkönen, Muuramen Yritys: SM-viesteistä 60-vuotiaiden kulta ruotsalaisviestistä ja hopeaa 400 metriltä.
Matti Jalonen, Muuramen Yritys: SM-viesteistä 60-vuotiaiden kulta ruotsalaisviestistä ja hopeaa 100 ja 400 metriltä.
N40 Miia Jämsen, Muuramen Yritys: SM-pronssi moukarinheitto.
M40 Teemu Kejonen, Muuramen Yritys: Pohjoismaiden hallikilpailuista Ruotsista pronssia 60 ja 200 metriltä sekä Suomen joukkueessa 4 kertaa 200 metrin viestistä, SM-kulta kolmiloikka ja 100 ja 200metrin juoksusta SM-hopeaa, SM-hallikilpailut 40-vuotiaiden hopea 200 metrin juoksussa ja vauhditon 3-loikka pronssia.
M40 Tomi Nissinen, Muuramen Yritys: SM-hopea kuulantyöntö.
Pentti Rimpi, Muuramen Yritys: Varustevoimanoston ja klassisen voimanoston suomenmestaruudet 50-vuotiaiden 59 kilon sarjassa.
M70 Harri Suominen, Muuramen Yritys: Pohjoismaiden hallikilpailuista pronssia kuulantyönnöstä, SM-hopeaa 60-vuotiaiden 4 x 100 metrin viestistä.
Pentti Tarvainen, Muuramen Yritys: SM-viesteistä 60-vuotiaiden hopeaa 100 metriltä.
M65 Reijo Vauhkonen, Muuramen Yritys: SM-kulta 200 metriltä, SM-viesteistä 60-vuotiaiden kulta ruotsalaisviestistä ja 100 ja 400 metrin hopeaa, Aikuisurheiluliiton SM-halleissa Reijo voitti 65-vuotiaiden 200 metriä.
Ilmo Viitanen, Muuramen Yritys: SM-viesteistä 60-vuotiaiden kulta ruotsalaisviestistä ja hopeaa 400 metriltä.
Sirkka Ylistö, Muuramen Yritys: Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista neljä kultaa ilmapistoolilla, vakiopistoolilla, urheilupistoolilla 25 m ja pistoolin pika-ammunnassa sarjassa N 70.

Vuoden Liikuntateko (palkinto luovutettu Keski-Suomen Urheilujuhlassa): Muuramen Sykkeen joukkuevoimistelun nostaminen kilpalajiksi Muuramessa. Muuramen Sykkeen voimistelutoiminta on kasvanut vuoden 2017 aikana varteenotettavaksi kilpailutoiminnaksi. Kilpailevien joukkueiden ja lajin harrastajien määrä on kasvanut ja sen myötä tulevaisuudennäkymät ovat hyvät. Sykkeessä on tehty määrätietoista kehitystyötä lajin eteen seuratyöntekijä Niina Rantakeisun johdolla. Lisäksi on investoitu voimistelumattoon Jyväsriihen, Muuramen kunnan sekä oman varainhankinnan avulla. Voimistelutoiminnassa on mukana jo 160 lasta ja nuorta.