Valitse sivu

Päivitetty 21.12.2021: Illmaislippuja voivat noutaa muutkin kuin lapsiperheet ke 22.12. kello 9–11 ja 15–16.30. 

Ilmaislippuja JYP -Pelicans -peliin

Muuramen kunta osallistuu juhlavuoden kunniaksi JYP Jyväskylän hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka tarkoituksena on tarjota jääkiekkoa kaikelle kansalle. Kampanjan merkeissä kunta lahjoittaa paikallisille lapsiperheille ilmaislippuja tiistaina 28.12. kello 18.30 pelattavaan JYP-Pelicans -jääkiekko-otteluun. (HUOM! Ke 22.12.2021 viimeiset liput ovat jaossa kaikille, jotka ehtivät noutaa!) Lipun lunastamiseen oikeuttavalla ottelukortilla saa myös matkustaa maksutta peliin ja takaisin Jyväskylän liikenteen paikallisliikenteen kyydissä.

Muuramessa on jaossa on yhteensä 300 maksuttoman istumapaikkalipun noutamiseen oikeuttavaa ottelukorttia, ja ne on kohdennettu lapsiperheille, mutta loput liput jaetaan kaikille halukkaille. 

– Toiveena on, että kampanjan myötä jääkiekkopeliin pääsevät sellaisetkin penkkiurheilusta kiinnostuneet perheet, joilla ei ehkä muuten olisi mahdollisuutta päästä seuraamaan ottelua, kertoo palvelujohtaja Simo Oksanen.

Ottelukortteja jaetaan virastotalon infossa vielä 22.12.

Osa ottelukorteista jaetaan kohdennetusti sosiaali- ja perhetyön kautta, mutta suurin osa tulee jakoon kunnan infoon virastotalolle. Kortteja voi noutaa virastotalon infosta vielä keskiviikkona 22.12.  kello 9–11 ja 15–16.30. Ottelukortilla pääsee noutamaan ilmais­lipun jäähallin lipunmyynnistä ennen pelin alkua. AVI:n viime viikolla antamasta kokoontumisrajoituksesta johtuen otteluihin vaaditaan tällä hetkellä koronapassi 16-vuotta täyttäneiltä katsojilta. Ottelukortit annetaan lapsiperheen huoltajalle tai lähiaikuiselle, joka noutaa liput samalla kertaa itselleen, mahdolliselle perheen toiselle huoltajalle ja huollettaville lapsille perheenjäsenten kelakortit esittämällä.