Valitse sivu

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Muuramen asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Joulun iloisin korttikampanja on taas täällä! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 8.11.–7.12.2021. Tähän mennessä joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut jo 90 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Muuramessa joulukortteja kerätään kirjastolla ja terveyskeskuksella.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 8.11.–7.12.2021. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Muuramen keräyspisteet

Keräyspiste 1
Muuramen terveyskeskus, vastaanoton aula, Virastotie 10, 40950 Muurame

Keräyspiste 2
Muuramen terveyskeskus, Vanhus- ja vammaispalvelun toimisto, Virastotie 10, 40950 Muurame

Keräyspiste 3

Muuramen kirjasto, Virastotie 8, 40950 Muurame

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta.

Kampanjaa voi seurata myös sosialisessa mediassa tunnisteilla: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:

Kampanjan yhteyshenkilö Muuramessa on kotihoidon esihenkilö Sira Salo sira.salo@muurame.fi / 0504718990