Valitse sivu

Muuramen alkavan juhlavuoden kunniaksi sytytetään uudenvuoden aattona 31.12. hämärän tullessa ysitien varressa olevan Sillanniityn peltoalueen rinteeseen, (Isolahdentien ja Pyyppöläntien kulmauksessa), tuhat lyhtykynttilää toivottamaan onnellisia tulevia vuosia nykyisille ja tuleville kuntalaisille. 60 tuntia palavat lyhdyt sytyttävät ja niiden roskat kierrätykseen siivoavat paikallisten Lionsien ja partiolaisten jäsenet, lämmin kiitos yhteistyöstä!

Kynttilävalaistuksen ihasteluun suositellaan lenkkeilyä Liikkuva Muurame -hengessä, heijastimiin varustautuneena. Paikalle pääsee keskustan suunnasta kevyen liikenteen väylää pitkin Rajalaan Mertamäentielle ja suojatien yli Pyyppöläntielle. Isolahden suunnasta paikalle pääsee sekä Isolahdentien että Pyyppöläntien kautta. Kynttilöitä voi katsella ja kuvata, mutta niihin ei ole lupa koskea. Kynttiläasetelmaan tulee pitää vähintään kahden metrin turvaväli, samoin mahdollisesti paikalla oleviin muihin katselijoihin tulee pitää etäisyyttä.

katrrakuva Muuramen keskustan alueesta, johon merkattu kynttiläkyhtyvalaisun kohta punaisella ympyrällä.

Kunta haastaa myös kuntalaisia valaisemaan pihansa uudenvuoden aattona ja -päivänä ulkovaloin ja paloturvallisin kynttilöin. Juhlitaan yhdessä!

Juhlavuoden verkkosivuille