Valitse sivu

Kesäkisa kerää vinkkejä ja tunnelmia Muuramen kesästä

Mitä kuuluu Muuramen kesään? Löysitkö tiesi mukavaan tapahtumaan tai viihtyisään kahvilaan? Lumosiko kenties kaunis luonto tai liikuttivatko lukuisat liikuntapaikat sinua tänäkin kesänä? Jaa kokemuksesi ja kuvasi Instagramissa tai Twitterissä tunnisteilla #muurame ja #muuramenkesä! Osallistuneiden kesken arvotaan polkupyörä!

Kesäkisan säännöt

1. Muuramen kunta järjestää kesäkisan 6.6.–31.8.2019

2. Arvontaan osallistuu jokainen kilpailuaikana Instagramissa tai Twitterissä jaettu postaus, jossa jaetaan kesäkokemus Muuramesta ja käytetään aihetunnisteita #muurame ja #muuramenkesä, (julkaisuissa tulee käyttää molempia tunnisteita). Huomaa, että tilin tulee olla julkinen, jotta julkaisu voidaan ottaa mukaan arvontaan. Julkisia postauksia voidaan myös jakaa edelleen kunnan sosiaalisen median tileillä. Jokainen jaettu postaus on yksi arpa kisaan, joten mitä useamman kokemuksen jakaa, sitä parempi mahdollisuus on voittaa.

3. Mikäli sinulla ei ole julkista Instagram- tai Twitter-tiliä, mutta haluat osallistua kisaan, lähetä nimesi, kuvasi ja kommenttisi sähköpostilla: muuramelainen@muurame.fi ja laita otsikoksi ”Kesäkisa”. Julkaisemme sähköpostitse lähetettyjä tunnelmia kesän aikana kunnan sosiaalisen median tileillä, (myös Facebook). 

4. Arvontaan hyväksyttävien postausten tulee luonnollisesti noudattaa Suomen lakia, Instagramin ja Twitterin sääntöjä ja hyvää makua. Mikäli kuvissa esiintyy ihmisiä, tulee julkaisijalla olla heiltä lupa kuvan julkaisemiseen. Instagram ja Twitter eivät osallistu kilpailun järjestämiseen.

5. Kilpailuaikana jaettujen, määrätyillä aihetunnisteilla merkittyjen julkisten julkaisujen kesken arvotaan Suomi-Pyörä Kombi 24″ -polkupyörä viikolla 36. Polkupyörä on nähtävillä virastotalon sisääntuloaulassa heinä–elokuun ajan. Voittaja on itse vastuussa palkinnon turvallisesta käyttämisestä. Voittajan vastuulla on myös varmistaa esikootun polkupyörän osien turvallinen kiinnitys ennen pyörän käyttöönottoa.

6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkistetaan Muuramen kunnan verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla ja tiedotuslehti Muuramelaisessa. Voittajasta tehdään myös pieni juttu tiedotuslehti Muuramelaiseen. Palkinto tulee noutaa virastotalolta syyskuun 2019 aikana.

Onnea kisaan ja ikimuistoisia hetkiä Muuramen kesässä!