Valitse sivu

Muuramen kirjastossa otetaan käyttöön pika-asiointi itsepalveluna torstaina 7.5. alkaen. Pika-asiointi tarkoittaa varausten noutamista ja aineiston palauttamista. Varausten lisäksi tarjolla lainattavaksi on pieni määrä muuta aineistoa. Pika-asioinnissa kirjastojen asiakastiloja rajataan eikä kirjastoon ole mahdollista jäädä oleskelemaan, etsimään teoksia, asioimaan WC:ssä tai käyttämään lehtilukusalia. Palvelu on avoinna arkisin kello 9–16.  Ohjeet pika-asiointiin löytyvät kirjaston ulko-ovesta. Myös kirjaston palautusluukku on jälleen avoinna ja sinne voi jättää aineistoa.

Aineiston varauksia on mahdollista tehdä verkkokirjastossa. Varaamiseen ja itsepalveluajalle kirjautumiseen tarvitaan PIN-koodi. Mikäli sinulla ei ole PIN-koodia, voit saada uuden ottamalla yhteyttä kirjastoon, p. 014 659 754 tai sähköpostitse kirjasto@muurame.fi. Tarvittaessa myös varauksia voidaan tehdä puhelimitse,

Maksuja ei peritä toukokuun aikana eivätkä ne vaikuta mahdollisuuteen lainata ja varata materiaalia tai asioida omatoimiajalla. Kirjastotilat avataan maanantaista 1.6. alkaen, asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Asiakkaiden ja henkilökunnan suojaamiseksi muistathan turvavälin ja tulethan kirjastoon vain täysin terveenä!