Valitse sivu

Muuramen terveyskeskuksen koronanäytteenottopaikka on vaihtunut. Koronanäytteitä otetaan maanantaista perjantaihin kello 9–13 terveyskeskuksen takapihalla. Näytteenottoon tulijoille on varattu neljä autopaikkaa takapihan perimmäisestä kulmasta (vanha autotalli) lukien. Autopaikat on merkitty punaisella P-merkillä. Muiden kuin koronäytteeseen tulevien asiakkaiden ei tule liikkua kyseisellä alueella.

Asiakkaita toivotaan tulevan näytteenottoon juuri heille sovittuna aikana, jotta mahdollisilta ruuhkilta vältytään Takapihalla on muutakin liikennettä, muun muassa tavarantoimitusta, joten siellä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta. Jos merkityt autopaikat ovat varattuina, auton voi pysäköidä talon viereen katoksen alle lähelle autotallia. Hoitajat antavat näytteenoton ohjeet puhelimitse ja heiltä voi tarvittaessa kysyä lisätietoja.

Koronanäytteisiin tullaan aiempaan tapaan ajanvarauksen kautta. 

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset voivat puolestaan olla yhteydessä tartuntatautihoitaja, osastonhoitaja Karoliina Eroseen, pääsääntöisesti arkisin kello 8–15, p. 014 659 386. Tartuntatautihoitaja soittaa takaisin myöhemmin, mikäli ei pysty heti vastaamaan puhelimeen. Sijaisena toimii tarvittaessa Päivi Ikkala, p. 014 659 340.