Valitse sivu

Yli 80-vuotiaiden koronarokotukset alkavat 11.2.

Kuntalaisten koronavirusrokotukset alkavat Muuramessa torstaina 11.2. kello 14–18. Rokotteen saa ensimmäisenä yli 80-vuotiaiden ikäryhmä, joka voi varata ajan sähköisesti Hyvis-palvelun kautta 5.2.2021 alkaen. Aikoja voi varata myös vastaanoton ajanvarausnumerosta 014 2662791 8.2.2021 alkaen kello 11–15 välisenä aikana. Ajanvarauksen yhteydessä annetaan myös tehosterokotuksen aika. Rokotusaikoja on saatavana myös iltaisin kello 18 saakka ja lauantaisin niillä viikoilla, jolloin rokotteita saadaan paljon. Ajanvaraus ei onnistu vielä ikäryhmillä, joiden rokotus tapahtuu vasta myöhemmin.

Sähköiseen ajanvaraukseen

Jatkossa rokotukset laajenevat muihin ikäryhmiin THL:n ohjeen mukaisesti. Arvion mukaan 75–79-vuotiaita siirrytään rokottamaan parin viikon sisällä rokotusten alkamisesta. Aikataulu tarkentuu saatavien rokotemäärien mukaan myöhemmin ja siitä tiedotetaan kunnan verkkosivuilla ja Muuramelaisessa.

Ohjeita rokotukseen tulevalle

Rokotettavan tulee pukeutua helposti riisuttavaan yläosaan ja käytettävä kasvosuojaa. Rokotettava saapuu terveyskeskuksen pääovesta, josta on opastus oikeaan paikkaan. Terveyskeskuksen sisätiloihin voi tulla aikaisintaan 5 minuuttia ennen rokotusaikaa. Sairaana ei saa tulla rokotukseen.