RUOKALISTA VIIKKO 19
10.5 – 14.5.2021
MAANANTAI 10.5
Makaronilaatikkoa (L)/ Härkäpapu-makaronilaatikkoa (L)
Ketsuppia (M,Gl,K)
Porkkana-puolukkasalaattia (M,Gl,K)
Auringonkukansiemeniä (M,Gl,K)
TIISTAI 11.5
Broilerikeittoa (M,Gl,K)/ Curry-kasviskeittoa (M,Gl,K,VE)
Kaurapala (M,K)
Kukkakaalin kukintoja (M,Gl,K)
KESKIVIIKKO 12.5
Pyttipannua (M,Gl,K)/ Kasvisnakkipyttipannua (M,Gl)
Sadonkorjuukasvikset (M,Gl,K)
Ketsuppia (M,Gl,K)
Kiinankaali-paprika-linssisalaattia (M,Gl,K)
HELATORSTAI 13.5
PERJANTAI 14.5
Puuroa Nojosniemen tilan kaurajyväsistä(M,Gl,K,VE)
Mehukeittoa (M,Gl,K)
Juustoa (L,Gl,K)
Lehtisalaattia (M,Gl,K)
L= laktoositon, M= maidoton, GL= gluteeniton, K= kananmunaton, VE=vegaani
https://www.instagram.com/muuramekouluruoka/
www.zupticket.com/valipalapassimuurame,
https://fi.jamix.cloud/apps/menu/?anro=95439