Valitse sivu

Kuljetuspalveluiden hankinnan infotilaisuudet kuljetuspalvelutuottajille järjestetään syys- ja lokakuun aikana.Tilaisuuksissa kerrotaan tarkemmin, missä vaiheessa maakunnallinen välitys- ja kuljetuspalvelun toteutus on. Lisäksi tilaisuuksissa opastetaan, miten kuljetuspalveluita tuottavat yritykset pääsevät hakeutumaan kuljetuspalvelutuottajiksi perustettavaan maakunnalliseen hankintajärjestelmään mukaan. Tilaisuudet järjestetään ainoastaan kuljetuspalveluntuottajille tai siksi aikoville yrittäjille. Kuljetuspalvelutuottajan ei tarvitse olla tilaisuuksia järjestävien kuntien alueella toimivia, vaan sopimuskumppaniksi voivat päästä lähikuntienkin kuljetuspalvelutuottajat.

Kaikki tilaisuudet ovat sisällöltään samantyylisiä, pois lukien Jyväskylän tilaisuus. Jyväskylän kaupungin tilaisuus sisältää jo hankintajärjestelmässä mukana olevien kuljetuspalvelutuottajien neuvontaa, miten tuleva muutos vaikuttaa nykyiseen toteutukseen.

Tilaisuudet järjestetään seuraavasti:

Laukaa, Toivakka, Hankasalmi, Äänekoski

8.10. klo 17 – 19,  Laukaan kunnanviraston kahvio, Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Yhteyshenkilö jarmo.pasanen@laukaa.fi

Wiitaunioni (Viitasaari, Pihtipudas), Saarikka, Kinnula

6.10. klo 17 – 19, Piispala (tilana: Lintu ja Kuivaselkä), Kurssitie 40, 43300 Kannonkoski

Yhteyshenkilö jaakko.kangas@saarikka.fi

Keuruu, Muurame, Kuhmoinen, Jämsä

24.9.2020 klo 17 – 19, Jämsän sairaalan auditorio, Sairaalantie 11, Jämsä (enintään 52 osallistujaa).
Teams-yhteydet Keuruulle (Keuruun kaupungintalo, valtuustosali, Multiantie 5, Keuruu) ja Muurameen (Muuramen terveyskeskus neuvotteluhuone Virastotie 10, Muurame).

Yhteyshenkilöt: Jämsä/Kuhmoinen: logistikko Joona Nurmi, joona.nurmi@jamsa.fi, Keuruu: kuljetussuunnittelija Janne Väliaho, janne.valiaho@keuruu.fi, Muurame: Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Tiina-Emilia Seppänen, tiina-emilia.seppanen@muurame.fi

Jyväskylä

1.10. klo 16, Keljonkatu 26 (ruokasali), A-talo, 40600 Jyväskylä

Yhteyshenkilö Sari Hyötyläinen, sari.hyotylainen@jyvaskyla.fi

Tilaisuuksiin pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon kunkin alueen yhteyshenkilölle, viimeistään 22.9.2020 mennessä. Tilaisuuksien järjestäjät seuraavat Koronaan liittyviä ohjeistuksia ja tiedottaa niistä erikseen, mikäli ilmenee tarvetta.

Tervetuloa!


 

Aluehallintovirastojen määräysten mukaan yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi syyskuussa järjestää rajatuissa ulkotiloissa ja sisätiloissa, jos tilaisuuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) 14.5.2020 antamaa ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Ohjeella on tarkoitus varmistaa osallistujien turvallisuus ja estää koronavirustartuntojen leviäminen.

• Osallistujien tai seurueiden välille on lähikontaktien välttämiseksi turvattava mahdollisuus 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseen.

• Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, ihmisiä pitää muistuttaa ja auttaa turvavälien pitämisessä.

• Järjestäjän pitää ohjeistaa osallistujia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä tarjota mahdollisuus käsien puhdistamiseen.

Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja

• Tultaessa sisätilaan tai rajattuun ulkotilaan käytetään käsihuuhdetta.

• Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän jälkeen.

• Maskia voi halutessaan käyttää

Jos epidemiatilanne Suomessa pahenee, aluehallintovirastot voivat tarkastella voimassa olevia päätöksiään uudestaan. Tulethan tilaisuuksiin vain terveenä!