Valitse sivu

Yhdessä kohti ilmastoviisasta kuntaa

Haluatko elää kestävässä ja elinvoimaisessa kunnassa? Onko ilmastoviisaus kunnalle uhka vai mahdollisuus? Miten kunnasta saadaan ilmastoviisas asukkaiden, työntekijöiden ja päättäjien yhteistyöllä?

Olet tervetullut pohtimaan yhdessä, kuinka ilmastotyötä voisi kehittää. Muuramen alueen tilaisuus järjestetään torstaina 15.4., mutta osallistua voi myös toisen alueen tilaisuuteen itselle sopivana päivänä. 

Ilmastonmuutos, kunta ja kuntalainen -työpaja suurten keskisuomalaisten kuntien (Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Saarijärvi, Äänekoski) asukkaille, työntekijöille ja luottamushenkilöille torstaina 15.4.2021 klo 16-18.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen


Muut tilaisuudet

Ilmastonmuutos, kunta ja kuntalainen -työpaja pienten keskisuomalaisten kuntien (Kannonkoski, Konnevesi, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Luhanka, Multia, Toivakka) asukkaille, työntekijöille ja luottamushenkilöille torstaina 8.4.2021 klo 16-18.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmastonmuutos, kunta ja kuntalainen -työpaja keskisuurten keskisuomalaisten kuntien (Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Petäjävesi, Pihtipudas, Uurainen, Viitasaari) asukkaille, työntekijöille ja luottamushenkilöille tiistaina 13.4.2021 klo 16-18.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen