Valitse sivu

Riihivuoren laskettelukeskus on siirtynyt virallisesti Muuramen kunnan omistukseen. Muuramen kunta omistaa 32 hehtaarin maa-alueen sekä ravintola Riihikelon, Riihivuori-areenan, grillikodan ja 6 erillistä majoitustilaa.

Muuramen kunta käytti etuosto-oikeutta Riihivuori-kaupassa, koska alueelle sijoittuu kunnan kannalta merkittävää, kunnan strategiaa tukevaa virkistyskäyttöä. Riihivuori Oy asetettiin konkurssiin tämän vuoden keväänä.

”Riihivuoren tulevaisuuden suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Katsomme Riihivuoren kehittämistä laaja-alaisesti ja otamme huomioon sen potentiaalin, joka Riihivuoressa on ympärivuotiseen käyttöön. Tässä vaiheessa kunta on vetovastuussa, mutta tarkoituksena on löytää ajan myötä Riihivuoreen yrittäjävetoista toimintaa”, sanoo kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki.

Riihivuoren hiihtohissit myytiin konkurssipesän huutokaupassa, ja ne on viety pois alueelta. Kunnanjohtaja Ari Ranta-aho vihjaa kuitenkin, että suunnitelmia Riihivuoren toimintaan on jo tulevalle talvelle. Muuramen kunta ei myöskään näe estettä kesäteatterin toiminnalle Riihivuori-Areenalla kesällä 2018.

Lisätietoja:

Muuramen kunnanjohtaja Ari Ranta-aho, puh. 040 504 7960
Muuramen kunnanhallituksen puheenjohtaja Mika Ilvesmäki, puh. 040 721 4842