Valitse sivu

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi monet liikunta- ja kulttuuripuolen ohjausryhmät ja kurssit jouduttiin keskeyttämään tänä keväänä ennen aikojaan. Kunta on päättänyt myöntää kesken jääneiden kurssien osalta hyvitystä seuraavan vuoden kurssimaksuihin.

Tämän kevään epidemia-aallon kaltaisissa ylivoimaisissa esteissä, eli niin kutsutussa Force Majeure -tilanteessa järjestävä taho ei ole korvausvelvollinen asiakkaiden rahan menetyksistä. Asiakkaita haluttiin kuitenkin tulla harmillisessa tilanteessa vastaan.

– Hyvitystä voi hakea tulevan kauden ohjausryhmä- ja kurssimaksuihin, rahallista korvausta ei valitettavasti voida tehdä, toteaa palvelujohtaja Simo Oksanen.

– Hyvityksen saa joko vähennyksenä laskutuksessa tai suoraan sähköisen järjestelmän kautta uudelle kurssille ilmoittautuessa. Tuolloin ostoskoriin tulee valita hyvitys edellisen kevään keskeytyksestä.

Asiakkaille, jotka eivät voi tai halua ilmoittautua tulevan kauden kursseille, ei valitettavasti pystytä tarjoamaan hyvitystä.

Muiden palveluiden korvauskäytäntö liikuntapalveluissa

Uimahallin ja kuntosalin sarja- ja kausituotteet, seniorikortit ja lahjakortit: tuotteiden käyttöaikaa jatketaan palveluiden kiinnioloaikana käyttämättä jääneiden päivien ajalla poikkeustilanteen päätyttyä. Käyttöaikaa jatketaan kortille alkamaan siitä, kun alkuperäinen käyttöaika päättyy. Rahoja tuotteista ei palauteta.

Hyvitykset tulee hakea lokakuun 2020 loppuun mennessä. Mikäli rajoituksia joudutaan tiukentamaan uudestaan, hyvitysten hakuaikaa jatketaan.

Uimahalli käyttöön elokuussa

Uimahalli-kuntosalin avaus tapahtuu tämänhetkisten suunnitelmien mukaan 5.8.2020. Uimahalli tulee olemaan avoinna elokuun loppuun asti maanantaista perjantaihin kello 14–20.30. Syyskuun alusta eteenpäin uimahalli palvelee myös aamu-uinnin ja viikonlopun osalta.

Kuntosali puolestaan on avoinna 5.8.2020 alkaen maanantaista sunnuntaihin kello 6–21.30 sarjarannekkeella. Kertakäynnit onnistuvat vain kassan aukioloaikoina. Kuntosali on suljettu maanantaisin kello 9–10 siivouksen vuoksi.

Maksuhyvitysten käsittely saattaa ajoittain ruuhkauttaa uimahalli-kuntosalin kassapalveluja, joten asiointiin on hyvä varata tavallista enemmän aikaa.