Valitse sivu

Mustankorkean suurten jätteiden noutopalvelu on laajentunut vuoden alussa myös Muurameen.

Palvelun hinnoittelu perustuu noutopaikkaan ja haettavan jätteen kokoon. Hinnoittelussa puhutaan tuotteista ja 1-5 tuotetta noudettuna maksaa saman verran. Yksi tuote voisi olla vaikkapa nojatuoli, viisi tuotetta puolestaan ruokapöytä ja neljä tuolia.

”Kyse on siis siitä, kuinka paljon on kannettavaa. Yhdeksi tuotteeksi laskettavan nojatuolin nouto maksaa kuitenkin saman verran kuin ruokailuryhmän. Jos asiakas tilaa palvelun enemmälle kuin viidelle tuotteelle, mennään seuraavaan hintaluokkaan”, selventää kuljetusvastaava Terttu Nyberg.

Vyöhykkeet perustuvat ajomatkaan sekä yhteistyökumppanina toimivan 014-Kuljetus Oy:n ajopäiviin. Ensimmäisellä vyöhykkeellä kuljetuksia ajetaan kaikkina arkipäivinä, toisella vyöhykkeellä tiettyinä ajopäivinä.

Asiakas tilaa palvelun Mustankorkealta ja sopii toivotusta noutopäivästä. Tämän jälkeen kuljetusyritys ottaa yhteyttä asiakkaaseen ja sopii tarkemmasta kellonajasta. Jätteet kuljetetaan Mustankorkean jätekeskukselle, missä ne käsitellään asianmukaisesti.

Kuljetushinnan lisäksi osasta jätteistä peritään jätetaksan mukaisesti käsittelymaksu, jolloin palvelun hinta muodostuu kuljetuksesta ja käsittelystä. Osa jätteistä, kuten esimerkiksi sähkö- ja elektroniikkaromut ja metallit, käsitellään veloituksetta.

Katso lisää Mustankorkean suurten jätteiden noutopalvelu