Valitse sivu

Mustankorkea tiedottaa, että sen kuljetuskumppanina toimivalla Jätehuolto Laine Oy:llä on haasteita jäteastioiden tyhjennyksissä. Jäteastioiden tyhjennyksiin on odotettavissa viivästyksiä helmi-maaliskuussa Muuramessa sekä Jyväskylän Halssilan, Jyskän ja Vaajakosken alueilla.

Mustankorkealta kerrotaan että suorahankinnalla ja olemassa olevien kuljetuskumppanien avulla varmistetaan, että viive jää mahdollisimman lyhyeksi.

Vaikutuksia kahdelle urakka-alueelle

Jätehuolto Laine Oy tuottaa urakoitsijana jätteiden keräys- ja kuljetuspalveluita kahdella Mustankorkean urakka-alueella, yhteensä kolmella jäteautolla. Alueilla asuu noin 30 000 asukasta. Mustankorkean toimitusjohtaja Esko Martikainen kuvailee tilannetta erittäin valitettavaksi alueen asukkaiden kannalta.

– Ensisijaisena tavoitteenamme on turvata jätehuollon toiminta kriittisille toimijoille, kuten terveydenhuollon asumisyksiköihin, kouluihin ja päiväkoteihin. Tämän jälkeen selvitämme, miten alueille saadaan uusi palveluntuottaja jatkamaan jätekuljetuksia kaikille asukkaille mahdollisimman nopeasti, summaa toimitusjohtaja Esko Martikainen.