Valitse sivu

Mäkelänmäen koulun, Nisulanmäen koulun ja Muuramen lukion opiskeluhuolto ja suun terveydenhuolto muuttavat Monitoimitalon työmaan takia väistötiloihin. Väistö kestää alustavan tiedon mukaan vuoden 2024 lokakuun loppuun.   

Opiskeluhuollon palvelut, eli koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä kuraattori- ja psykologipalvelut toimivat elokuun alusta lähtien väistötiloissa osoitteessa Virastotie 7. Koululaisia, opiskelijoita ja perheitä tiedotetaan Wilman kautta väistötilojen vaikutuksesta opiskeluhuollon palveluihin. 

Muuramen kouluhammashoitola muuttaa keskiviikkona 2.8.2023 väistötiloihin Muuramen uuteen Kauppakeskukseen osoitteeseen Setäläntie 2. Väistötiloissa järjestetään koululaisten ja opiskelijoiden suun terveydenhuollon peruspalvelut mukaan lukien suun terveystarkastukset, suun sairauksien hoidot sekä lasten ja nuorten oikomishoidot. 

Hoitoon pääsee ajanvarauksella. Muuramen suun terveydenhuollon asiakaspalvelu p. 014 266 2743 palvelee arkisin klo 8–16 kuten ennenkin. Numeroon voi jättää soittopyynnön myös sähköisesti Hyvaks.fi-sivustolta löytyvästä linkistä: Jätä soittopyyntö Muuramen suun terveydenhuoltoon. Lisäksi asiakkaiden käytössä on suun terveydenhuollon chat-palvelu sekä Omaolo.fi-palvelun Hampaiden tai suun alueen oire tai vamma -oirearvio, joita voi hyödyntää vaihtoehtona puhelinsoitolle. 

Toiminnot palaavat entisiin tiloihin väistön jälkeen, eli aikaisintaan syyslukukauden 2024 loppupuolella. 

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tiloissa hoidetaan kaikki Muuramen 7-18 -vuotiaat koululaiset ja opiskelijat. Käyntejä on vajaa 5000 vuodessa. 

Molemmat väistötilat ovat kunnan omistamat ja remontoimat. Hyvinvointialue vuokraa tilat.