Valitse sivu

Muuramen kunta on ottanut käyttöön karttapohjaisen palautejärjestelmän, jonka avulla kuntalaiset voivat antaa sijaintiin perustuvaa palautetta. Järjestelmän kautta voi antaa palautetta myös ilman sijaintia. Palautteeseen pystyy myös liittämään kuvan. Muuramen kunnan palautejärjestelmä löytyy kunnan sivuilta osiosta Info ja asiointi/Anna palautetta.

Palautetta antaessa järjestelmässä valitaan mihin aiheeseen palaute liittyy. Tällä hetkellä järjestelmässä voi antaa palautetta asumiseen ja ympäristöön, teihin ja katuihin, kaavoitukseen, vesihuoltoon ja liikuntapaikkoihin liittyen. Aihevalikoimaa laajennetaan jatkossa kattavammaksi.

Ympäristöterveyteen liittyvä palaute taas annetaan Jyväskylän kaupungin ympäristöterveyden sivujen kautta.

Palautejärjestelmän avulla palaute kohdistuu oikeille viranomaisille ja he voivat vastata niihin suoraan järjestelmän kautta. Palautteelle voi pyytää joko henkilökohtaisen vastauksen tai sille voi antaa julkaisuluvan. Julkaisuluvan saaneet palautteet, joille on annettu sijainti, julkaistaan nettisivuilla kartalla, joka näkyy palautepalvelun alapuolella sekä kunnan karttapalvelussa.

Lisätietoja palvelusta:

Paula Salonen, Paikkatietoasiantuntija
puh. 040 5033767   paula.salonen@muurame.fi