Valitse sivu

Muuramen kunta etsii rinneyrittäjää omistamansa Riihivuori-keskuksen laskettelutoiminnan järjestämiseen. Vuoden 2018 lopulla alueelle on hyväksytty strateginen suunnitelma Masterplan 2030, joka ohjaa alueen maankäytöllistä ja toiminnallista kehittämistä. Suunnitelman mukaisesti aluetta kehitetään ympärivuotisena matkailualueena (https://www.muurame.fi/riihivuori).

Riihivuoressa on järjestetty laskettelutoimintaa viimeksi kaudella 2016–2017. Konkurssin yhteydessä 2017 konkurssipesä on myynyt suurelta osin Riihivuoren alueen kalustoa. Solmittavan sopimuksen perusteella rinneyrittäjä ottaa vastuulleen laskettelutoiminnan vaatimien laitteiden ja koneiden hankinnan sekä ylläpidon, rinnealueiden ylläpidon ja mahdollisen muokkaamisen kustannukset. Rinneyrittäjä vastaa myös mahdollisten lisärakennusten rakentamisesta ja ylläpidosta.

Kunta etsii rinneyrittäjää kartan mukaiselle alueelle (noin 20 ha). Rinnetoimintojen tukipalveluita varten toimijalle tarjotaan vuokrasopimuksella Ravintola Riihikelon alakerran tilat, joissa on sijainnut lipunmyynti, suksien huoltopiste ja korjaamo, suksivuokraamo, hiihtokoulun toimisto sekä asiakkaiden käytössä olleet wc-tilat. Kohteeseen on mahdollista tutustua kevään 2019 aikana.

Kunnalla on voimassa oleva sopimus teatteritoimijan kanssa kesäteatteritoiminnan järjestämisestä alueella. Kesäaikana Riihivuoressa kunnan omistamalle rinnealueelle voi tulla myös muuta toimintaa, jonka suunnittelussa ja toteuttamisessa rinneyrittäjä voi halutessaan olla mukana. Rinnealueiden kesäaikaisesta käytöstä sovitaan yhdessä rinneyrittäjän kanssa. Rinneyrittäjä sitoutuu noudattamaan hyväksytyn Masterplanin kehittämistavoitteita yhdessä alueelle tulevien muiden yrittäjien tai toimijoiden kanssa.

Yritystoiminnasta kiinnostuneiden on toimitettava kunnalle kattava selvitys toiminnan järjestämisen yksityiskohdista 25.5.2019 mennessä. Tarkemmat tiedot kohteesta saa yrityskoordinaattori Mika Partaselta.

Kilpailutusasiakirjat ja muut siihen liittyvät dokumentit löydät täältä

Lisätiedot

Kunnanjohtaja Ari Ranta-aho, ari.ranta-aho@muurame.fi, puh. 014 659 601

Yrityskoordinaattori Mika Partanen, mika.partanen@muurame.fi, puh. 014 659 598