Valitse sivu

Muuramen Sillanniittyyn rakennettavan yritysalueen tontit ovat herättäneet kiitettävästi kiinnostusta. Ysitien varteen on kaavoitettu kaksi korttelialuetta: liikerakennusten korttelialue (KM-1), jolle saa sijoittaa vähittäiskaupan suuryksiköitä, sekä teollisuusrakennusten korttelialue (TY-3).  

Teollisuustonttien haku päättyi elokuun lopussa ja liikentontin haku jatkuu syyskuun loppuun. Tonttihaut avattiin juhannusviikolla. 

Alueella oli haettavana seitsemän teollisuustonttia (koko noin 3000-8000 m²) ja niistä neljää on nyt haettu varattavaksi. Yhä vapaana olevat teollisuustontit ovat nyt jatkuvassa haussa Muuramen kunnan karttapalvelussa. Tontti muuttuu varatuksi ensimmäisen hakemuksen saavuttua. 

Liiketontin (yli 60 000 m²) haku jatkuu syyskuun loppuun asti. Sen pääkäyttötarkoituksen mukainen rakennusoikeus 20 000 kem². 

Sillanniittyyn rakentuu lähitulevaisuudessa kaupallisten palveluiden ja yritystoiminnan uusi maakunnallinen maamerkki. Alue vahvistaa Muuramen keskustan pohjoisosan kaupallista vetovoimaa ja alueen sijainti vilkkaasti liikennöidyn Ysitien varrella mahdollistaa Muuramen oman väestön ostovoiman lisäksi myös ohikulkuliikenteen ostovoiman hyödyntämisen. 

Sillanniityn alue tarjoaa ihanteelliset liikenneyhteydet ja toimintaympäristön keskellä Suomea. Matkaa Jyväskylän keskustaan on vain 13 km ja Tampereelle noin 130 km.