Valitse sivu

Muuramen nuorisoseurantalo Tasankolassa järjestetään keskiviikkona 10.4. kello 13-16 ensimmäinen TaitajienTori. Kunnan järjestämän ilmaistapahtuman kantavana ajatuksena on tarjota sekä työnantajille että työnhakijoille mahdollisuus tavata toisiaan ja parantaa osaamistaan työmarkkinoilla. 

Paikalla on näytteilleasettajina muun muassa työnantajia, Muuramen kunnan työllisyyspalvelut, Jyväsriihi, Gradia ja Jyvässeudun 4H-yhdistys. 

Näytteilleasettajat jakavat hyödyllistä tietoa: Esimerkiksi Jyväsriiheltä saa tietoa investointirahoituksista ja Gradialta koulutukseen liittyvistä asioista, kuten palkkatuesta, oppisopimuksista ja rekrykoulutuksista. 

Muuramen työllisyyspäällikkö Mervi Hitunen kertoo, että Taitajien torista on tarkoitus tehdä kaksi kertaa vuodessa toistuva perinne. 

-Ajatuksena on, että ilmainen matalan kynnyksen tapahtuma keräisi työntekijät ja työnantajat yhteen keväisin ja syksyisin täällä Muuramessa, Hiltunen sanoo. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan näytteilleasettajaksi tapahtumaan, ota yhteyttä Merviin: mervi.hiltunen@muurame.fi tai puhelimitse 040 553 1985.