Valitse sivu

Muuramen Yrittäjät ry on valinnut Muuramen Teollisuuskylässä toimivan Nordic Drones Oy:n kunnan vuoden yrittäjäksi 2023. Miehittämättömiä ilma-aluksia, eli drooneja ammattikäyttöön valmistava Nordic Drones tunnetaan johtavana kotimaisena yrityksenä, joka on saavuttanut merkittävää taloudellista kasvua ja vakiinnuttanut asemansa. 

Muuramen Yrittäjät ry perustelee valintaa yrityksen poikkeuksellisella menestyksellä vahvalla johtamisella, yhteiskunnallisella vaikuttavuudella ja markkinoinnin erottuvuudella. Yritys edustaa Muuramen yrittäjien arvostamia piirteitä ja toimii esimerkkinä menestyksellisestä liiketoiminnasta Muuramen kunnassa. 

Nordic Dronesin liikevaihto on kasvanut vahvasti viime vuosina. Luku oli vuonna 2021 puoli miljoonaa euroa, seuraavana vuonna noin neljä miljoonaa ja vuoden 2023 liikevaihdon toimitusjohtaja Pietari Sorri arvioi olevan noin 6,5 miljoonaa euroa. 

Viime vuonna avattiin Nordic Dronesin Kempeleen tehdas, joka nostaa vuosittaisen valmistuskapasiteetin sadasta järjestelmästä mahdollisesti jopa tuhanteen.   

Kempeleen tehtaan ansiosta meidän on mahdollista keskittyä yrityksen kasvun kannalta ensiarvoisen tärkeään suunnittelu- ja testaustyöhön täällä Muuramessa. Toki täälläkin tehdään jonkin verran myös kokoonpanotyötä. Meillä on Muuramessa kymmenen työntekijää, mutta lähivuosien aikana on mahdollista, että määrä tuplaantuu.

toimitusjohtaja Pietari Sorri. 

Lisätietoa

Nordic Drones
Muuramen Yrittäjät
Keski-Suomen Yrittäjäjuhla