Valitse sivu

Muuramesali

Muuramen Kulttuurikeskus (Arkkitehti Reijo Perko 1990, 1996 ja 2004) sijaitsee monipuolisten palvelujen keskellä Muuramen keskustassa. Päiväaikaan rakennus palvelee peruskoululaisia ja lukiolaisia. Iltaisin ja viikonloppuisin Kulttuurikeskuksen tilat valloittavat liikunnan ja kulttuurin harrastajat ja tekijät sekä kansalaisopiston opiskelijat.

Kuvassa on kymmenen esiintyjää, Loiskis-orkesteri ja Katti Matikainen-hahmo.

Kulttuurikeskuksen Muuramesalissa järjestetään laadukkaita kulttuuritilaisuuksia
konserteista teatteriesityksiin ja elokuvista tanssiesityksiin.
Muuramesalin ajankohtainen ohjelmatarjonta löytyy tapahtumakalenterista.

Muuramesalin vuokraus

Kulttuurikeskuksen Muuramesali on hyvin toimiva monitoimisali, joka soveltuu niin teatteri-, konsertti-, elokuva- kuin koulutus- ja kokouskäyttöön. 230-paikkaisessa Muuramesalissa on nouseva katsomo, jonka permannolla on 176 paikka (+4 invapaikkaa) ja parvella 54 paikkaa. Näyttämön koko on 116 neliötä. Roudaus tapahtuu suoraan Muuramesalin sivunäyttämölle, jossa on myös kaksi pukuhuonetta.

Muuramesalin käyttömaksu on 200 € alle 3 tuntia, lisätunnit 50 €/t. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv 24 %. Muuramelaisten rekisteröityjen yhdistysten järjestämät juhla- ja taidetilaisuudet ovat maksuttomia.

Vuokran käyttöoikeuteen sisältyy Muuramesalin osalta salin, lämpiön ja esiintyjien tilojen lisäksi vahtimestaripalvelut perusvalmiuksien osalta. Laitteista ja varusteista vuokraan sisältyvät näyttämötekniset laitteet, av-, valo- ja äänentoistojärjestelmä, tanssimatto ja flyygeli. Flyygelin viritys tulee vuokraajan laskuun.

Kulttuurikeskuksen kaikki tilat ovat vuokrattavissa, joten talossa järjestettävät tilaisuudet ovat helposti muunneltavissa erilaisiin tilanteisiin.

Kuva Muuramesalin näyttämöstä, jossa on flyygeli ja kaksi viherkasvia ruukuissa.    Kuva Muuramesalin katsomosta, alakatsomossa on paljon ihmisiä seisomassa kädet ylhäällä, ja yläkatsomossa on kuusi ihmistä, kahdella kamera kädessään.