Valitse sivu

Elokuussa koittaa uusien harrastusten aika, tämä vuonna Muuramessa pääsee kansalaisopiston kursseilla harrastamaan esimerkiksi italiaa, puutöitä kuin monipuolisesti liikuntaa. 

– Muuramessa uutena liikuntakurssina alkaa pitkään toivottu pilateksen alkeiden kurssi, kertoo liikunnan kurssien suunnittelijaopettaja Annika Hytönen

Liikuntakurssien valikoimasta löytyy tuttujen kurssien lisäksi Pilates & fascia -tiiviskurssi, jossa lauantaipäivän aikana syvennytään pilatesharjoittelun lisäksi monipuolisesti liikkuvuutta ylläpitävään ja parantavaan fasciaharjoitteluun.  

Kurssitarjontaa lapsiperheille, nuorille, aikuisille ja senioreille 

Syksyn tarjonnasta löytyy uutta myös lapsiperheille, kun keskiviikkoisin kokoontuvat vauvojen ja taaperoiden aisteja aktivoivat ja sanataiteeseen sukeltavat runoretki-ryhmät starttaavat Muuramen pääkirjastolla. Sekä runoretkille että aikuisten ja lasten yhteisiin käsityöpajoihin tullaan yhdessä aikuisen kanssa mielekkään harrastuksen ja yhteisen ajan äärelle. 

Kouluikäisille suunnatut soittotunnit sekä jatkuvat tuttuun tapaan, aikuisemmille harrastajille löytyy soittotuntien lisäksi niin viihdekuoroa, puutöitä, kankaankudontaa kuin jatkoryhmiä italiaa opiskeleville.  

Ilmoittautuminen käynnistyy 21.8. alkavalla viikolla verkossa ja puhelimitse. Kansalaisopiston kurssitarjonta ja ilmoittautumisajat löytyvät osoitteesta uusi.opistopalvelut.fi/jyvaskyla

Elokuussa voi kirjastolta hakea myös paperisen opinto-oppaan.