Valitse sivu

Muuramen ja Jyväskylän alueella ajetaan viikonloppuna gravel-pyöräilyn SM ja PM-osakilpailu, johon liittyy myös ilman ajanottoa tapahtuvaa pyöräilyä yleisillä teillä ja poluilla.

Kilpailumatka on pituudeltaan 178 km ja lähdöt tapahtuvat lauantaina 29.7. kello 9. alkaen. Ensimmäisten pyöräilijöiden arvioidaan saapuvan Muuramenharjulle kello 13. paikkeilla.

Linkit reittikarttoihin:

Kilpailukeskus sijaitsee Jyväskylän Mattilanniemessä Hotelli Alban kulmilla. Päivä huipentuu illanviettoon Toivolan Vanhalla pihalla.

Muuramen alueelle tullaan kummankin matkan osalta Innanlahdentieltä kohti Muuramenharjua (10km kuntorataa) ja sieltä Kultarannantien kautta kohti Verkkoniemeä. Keskusta-alueen siirtymä tapahtuu ysitien kevytliikenneväylää kohti Vanhaa Nelostietä.

Muurameen pyöräilijät saapuvat arviolta klo 13 alkaen. Kilpailustartin kärkipyöräilijän ja pääjoukon edellä kulkee etumoottoripyörä ”tienraivaajana”. Kärkipyöräiljät etenevät kovaa vauhtia, mikä kannattaa huomioida.

Merkittävissä risteyksissä on liikenteenohjaus ja reittimerkit. Pyöräilijät etenevät reitillä gpx-reittitiedon pohjalta eli kovin tiuhassa ei ole reittimerkkejä.