Valitse sivu

Riihivuoren kehittäminen jatkuu

Riihivuoren matkailukeskuksen reitistöjen ja ranta-alueen kehittämissuunnitelman tarkoituksena on tarkentaa 2018 laadittua Riihivuoren strategista suunnitelmaa, Masterplania, kolmen teeman osalta. Ensimmäinen kohde on suunniteltu vierasvenesatama, joka sisältää vierasvenelaiturin ja veneilijöiden palvelut.Toisena kohteena on Kivijärven liikennöitävyyden ja yhteyden parantaminen Päijänteelle, ja kolmantena Riihivuoren ympäri suunnitellun retkireitin rakentaminen ja reitille sijoitettavat pysähdys- ja tulentekopaikat tai laavut.

Kehittämissuunnitelmaa laatii FCG Finnish Consulting Group Oy yhdessä Muuramen kunnan edustajien kanssa. 5.5.2021 järjestettiin etätyöpaja, johon osallistui yhteensä 26 alueen kehittämisestä kiinnostunutta sidosryhmien edustajaa ja kunnan asiantuntijaa.

Anna palautetta suunnitelmasta

Parhaillaan on avoinna verkkokysely, jonka kautta pääsee ottamaan kantaa Riihivuorta kiertävään ulkoilureittilinjaukseen ja rannan jäsentelyehdotukseen rantarakennuksineen. Kysely on avoinna  14.11.2021 asti ja vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. 

Verkkokyselyyn