Valitse sivu

Riihivuoren uutena hiihtokeskusoperaattorina aloittaa Riihivuori Resort / Goomega Oy

Muuramen kunnanhallitus on hyväksynyt Riihivuori Resort / Goomega Oy:n Riihivuoren rinnealueiden vuokralaiseksi ja hiihtokeskustoiminnasta vastaavaksi operoijaksi. Uusi toimija käynnistää laskettelutoiminnan jo tulevana talvena itärinteiden käytössä olevilla hisseillä. Pohjoisrinteille rakennetaan uusi hissi kesällä 2022, minkä jälkeen Riihivuoren monipuoliset rinneprofiilit on jälleen kattavasti käytössä. Hiihtokeskuksen lumivarmuutta kehitetään jo tälle talvelle investoimalla uuteen tehokkaaseen pumppaamoon ja moderneihin tehokkaisiin lumitykkeihin.

Riihivuoren kausikorttikampanja alkaa heti, kun hissilippujärjestelmä on päivitetty ja hiihtokeskuksen tekniikka auditoitu. Hinnat ja ohjeet korttien varaamiseen tulevat laskettelukeskuksen verkkosivulle www.riihivuori.fi lähipäivinä, kun sivusto saadaan avattua. 

Lisätiedot:                            

Janne Andersin     janne@riihivuori.fi                     040 064 4764
Kalle Jokinen        kalle@riihivuori.fi                      040 088 9536


Anna palautetta Riihivuoren reitistöjen ja ranta-alueen kehittämissuunnitelmasta 14.11. mennessä

Parhaillaan on avoinna verkkokysely, jonka kautta pääsee ottamaan kantaa Riihivuorta kiertävään ulkoilureittilinjaukseen ja rannan jäsentelyehdotukseen rantarakennuksineen. Riihivuoren matkailukeskuksen reitistöjen ja ranta-alueen kehittämissuunnitelman tarkoituksena on tarkentaa 2018 laadittua Riihivuoren strategista suunnitelmaa, Masterplania, kolmen teeman osalta. Ensimmäinen kohde on suunniteltu vierasvenesatama, joka sisältää vierasvenelaiturin ja veneilijöiden palvelut.Toisena kohteena on Kivijärven liikennöitävyyden ja yhteyden parantaminen Päijänteelle, ja kolmantena Riihivuoren ympäri suunnitellun retkireitin rakentaminen ja reitille sijoitettavat pysähdys- ja tulentekopaikat tai laavut.

Kysely on avoinna  14.11.2021 asti ja vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. 

Verkkokyselyyn