Valitse sivu

Muuramen kunta ja Teatteri Eurooppa Neljä ovat solmineet yhteistyösopimuksia ensi kesän suhteen. Sopimukset koskevat Riihivuori-teatterin vuokraamista kesäkaudelle 2024, sekä markkinointiyhteistyötä. 

Teatteri Eurooppa Neljä esitti kesäteatteria Muuramen kunnan omistamassa Riihivuori-teatterissa jo kesällä 2023. Ensi kesän näytelmänä tullaan näkemään laulaja Topi Sorsakosken elämästä kertova Topi Sorsakosken tarina, jota esitetään 18.6.-3.8.2024. 

Kunnan ja teatterin välinen vuokrasopimus on voimassa 13.5.-31.8.2024. Vuokrasopimuksen mukaan vuokralaisella on mahdollisuus käyttää vuokra-aikana kesäteatterin näyttämö- ja katsomotiloja itse tai vuokrata niitä muille käyttäjille lyhytaikaisesti kunnan määrittämällä hinnalla. Markkinointiyhteistyösopimus velvoittaa osapuolet edistämään toistensa liiketoimintaa viestintäkanavissaan. 

Näytelmän ohjaajana toimii Taava Hakala ja käsikirjoitus on Antti Tuomas Heikkisen. Topi Sorsakoski on Teatteri Eurooppa Neljälle ennestään tuttu aihe.

Pari vuotta sitten teimme esityksen Kohtalon tango, jota esitettiin talvikiertueella. Ensi kesänä nähtävä on uusi sovitus isolle areenalle.

teatterinjohtaja Laura Suonperä

Teatteri Eurooppa Neljä on jo alkanut markkinoida ensi kesää. Myyntiin tulee pelkkien teatterilippujen lisäksi kaksi erilaista pakettia. Ristelypaketti M/S Rhealla sisältää noutopöydän antimia, sekä teatteriesityksen Riihivuoressa. Teatteri- ja ruokailupaketti sisältää teatteriesityksen lisäksi ruokailun ravintola Riihikelossa.