Valitse sivu

Kaikissa kouluissamme on otettu käyttöön 5.3.2018 lähtien sähköinen välipalapassi. Oppilas voi lunastaa terveellisen välipalan kätevästi sähköisellä passilla. Sähköinen välipalapassi on turvallinen ja luotettava nettipohjainen palvelu, jonka tarjoaa W-ZUP Communication Oy. ZUPticket toimii kaikilla verkossa olevilla päätelaitteilla. Palveluun kirjautuminen tapahtuu aina henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. 

Välipassi myydään erikoishintaan koko kevätlukukauden ajan! Voit osaa välipalapassin sähköisesti osoitteesta https://www.zupticket.com/valipalapassimuurame

Osto-ohje: 

1. Oppilas kirjautuu palveluun omalla sähköpostiosoitteellaan. Yli 13-vuotias nuori voi kirjautua palveluun myös Facebook-tunnuksellaan tai Google-tilillään osoitteessa www.zupticket.com. 

2. Välipalapassi löytyy osoitteessa https://www.zupticket.com/valipalapassimuurame

3. Valitse oppilaan oman koulun välipalapassi ja osta passi suoraan lapselle. 

4. Voit maksaa ostoksen pankki- tai luottokortilla. Älä tallenna korttitietojasi, koska kyseessä on lapsesi käyttäjätili.  

5. Välipalapassi on ostotapahtuman jälkeen käytettävissä oppilaan henkilökohtaisessa lippulompakossa.

6. Vanhempi voi jatkossa luoda myös oman käyttäjätunnuksen, ostaa välipalapassin omaan lippulompakkoonsa ja jakaa sen sähköpostilla lapsen tai nuoren älypuhelimeen.

Lipun käyttö välipalaa lunastaessa: 

1. Ennen välipalan noutoa oppilas kirjautuu tunnuksillaan palveluun ja avaa välipalapassin älypuhelimensa näytölle, jolta hän näyttää sen keittiöhenkilökunnalle. 

2. Keittiöhenkilökunta pyyhkäisee välipalan lunastetuksi puhelimen näytöllä.

Lisätietoa ja ohjeita välipalapassista: www.valipalapassi.fi, sähköposti: tuki@zupticket.com

Välipalaa on aina tarjolla:
Mäkelänmäen koululla (alakoulu)
Kinkomaan koululla (alakoulu)
Nisulanmäen koululla (yläkoulu + 6 luokkalaiset)
Muilla kouluilla (Niittyaho, Isolahti, Leikari) tarvittaessa

Alakoulun välipalapaketti: Pillimehu tai maito ja täytetty leipä (kasviksia ja juustoa ja/tai leikkelettä).
Yläkoululla aina tarjolla: Plus-maitokaakao, hedelmiä, välipalakeksiä, täytettyä leipää.
Yläkoululla satunnaisesti tarjolla: Kolmioleipää, salaatteja, pannukakkua, piirakkaa, pizzaa, jäätelöä, pullaa, kahvia, smoothie, rahkaa. Yläkoululaisilla edelleen myös mahdollisuus ostaa välipala käteisellä.

Välipalan hinta alakoululla 1,50 €, yläkoululla hinta 0,50 €/1 €. Kevätlukukauden ajan tutustumistarjouksena 1 euron alennus lippupaketista: alakoulu 14 € (arvo 15 €). Lippupaketti yläkoulu 9 € (arvo 10 €).